VIDEO. Dziedātājs Dons pirms “Eirovīzijas” izdara kaut ko tādu, ko no viņa negaidīja neviens

Foto – ekrānuzņēmums

Pēc dziesmu konkursa “Supernova” fināla, kurā uzvarēja populārais dziedātājs Dons, ar priekšlikumu, kā varētu uzlabot viņa sniegumu uz lielās “Eirovīzijas” skatuves, klajā nāca “TikTok” satura veidotājs Roberts Silavs. Viņa ideja bija ļoti oriģināla un nu šo ieteikumu vērā ņēmis ir pats dziedātājs.

Tiktokeris Roberts izveidojis priekšnesumu scenārija skices, kurā liela uzmanība pievērsta tam – kā būtu, ja būtu, un Dons dziedātu ar parūkām?

Šo priekšlikuma video noskatījās arī pats Dons, kurš komentāros uzrakstīja: “Es gar zemi!”.

Izrādās, ka Dons tagad ņēmis vērā Roberta padomus un nu publicēts jauns klipiņš, kurā redzams, kā Dons izpilda savu dziesmu “Hollow” Roberta piemeklētās parūkās – ar gariem blondiem matiem, bet jau pēc brīža ar otru parūku – īsiem, tumšiem un sprogainiem matiem. Bet, beigu beigās, paredzēta pati odziņa – viņš parādās ar savu “ieeļļoto” pliko galvu.

Foto – ekrānuzņēmums/ TikTok

Lasi vēl: VIDEO. Viedokli par Dona dziesmu un viņa izredzēm iekļūt Eirovīzijas finālā izteikusi slavenākā Lielbritānijas kritiķe un vokāla pasniedzēja

Jāatzīst, ka video rullīti bez smaida noskatīties nav iespējams, jo Dons, tērpies savā zilajā “medbrāļa” tērpā iznāk no vannasistabas ar gariem blondiem matiem un sirsnīgi izpilda savu dziesmu “Hollow”, bet pēc brīža – ne mazāk izskatīgs arī ar īsajiem, tumšajiem matiem. Kad Dons nodzied, viņš prasa Robertam: “Nu?”. Uz ko saņem Tiktokera atbildi: “12 punkti!’.

Foto – ekrānuzņēmums/ TikTok

Socvietnes lietotāji jauno klipiņu uzņēmuši ar patiesu sajūsmu, un komentāros pie tā lasāmi neskaitāmi “Perfekti”, “Tik labs!”, “Super!” un tamlīdzīgi komentāri.

@robertssilavs Labojam Dona Eirovīzijas priekšnesumu (PART 1) #latviantiktok #joks #silavs #eurovision2024 Dons – Hollow ir lieliska dziesma, bet, lai tiktu Eurovision finālā, pie priekšnesuma ir nedaudz jāpiestrādā @Dons ♬ original sound – Roberts Silavs

Pievienot komentāru