Vēzim ļoti veiksmīga diena, bet Mežāzis saņems pārmetumus; Dienas horoskops 11. janvārim visām zodiaka zīmēm

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavām šodien var nākties sagatavoties zināmam apjukumam, un lēmumu pieņemšanā var rasties neskaidrības. Iespējami neparedzēti izdevumi, taču tos vajadzētu realizēt. Pārdomā savus finanšu plānus un pielāgojies apstākļiem.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svariem šodien vajadzētu izmantot radošu pieeju veicamajiem uzdevumiem. Tava oriģinalitāte lēmumos tiks pamanīta un novērtēta. Centies ietaupīt naudu un laiku, pieturoties pie netradicionāliem risinājumiem.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Skorpioni šodien būs spiesti padomāt par savu labsajūtu un, iespējams, sevi kaut kādā ziņā ierobežot. Apsver iespēju sākt veselīgu dzīvesveidu jau tagad.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Strēlniekiem šodien priekšā ir nervoza diena. Iespējams, kāds tevi pamudinās uz sarunu, taču tās gaita var nenoritēt atbilstoši taviem plāniem. Sakop sevi un sakārto savas prioritātes.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris).
Mežāzim šodien var tikt izteikti nepatiesi pārmetumi, kas neatbilst tavai rīcībai. Lai gan situācija būs nepatīkama, saglabājot savaldību un esot gatavam paskaidrot apstākļus, tu palīdzēs atrisināt problēmu. Rezultātā tavas attiecības tiks pielāgotas atbilstoši tavām vajadzībām.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīriem šodien ir svarīgi uzsvērt klausīšanos, nevis runāšanu. Pretējā gadījumā tavi izteikumi var tikt pārprasti, kas būs iegansts taviem nelabvēļiem un negodprātīgiem cilvēkiem izmantot situāciju. Esi piesardzīgs attiecībā uz uzticēšanos un saglabā savaldību savos izteikumos.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivīm šodien piemīt liela lētticība un sapņainība. Šajā gadījumā ir pavisam pieņemami ienirt fantāzijas mākoņos, jo reizēm sapņošana nemaz nav kaitīga.

Leave a Comment