Vēzim laba diena ar iespējām, bet Skorpionus gaida lieli jaunumi; Dienas horoskops 12. decembrim visām zodiaka zīmēm

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavas zīmes pārstāvjiem šī ir lieliska diena, kas vēl spožāka būs ģimenes un draugu lokā. Šodien komunikācija sagādā prieku, jaunu informāciju un tuvina tevi tiem, kurus tu novērtē.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svariem diena var aizritēt mierīgi, ja viņi izvairīsies iesaistīties strīdos. Mēģinājumi pierādīt savu viedokli nekur nevedīs, un paliks tikai nepatīkams atlikums. Šodien labāk ir panākt saprātīgu kompromisu.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Skorpioni šodien uzzinās jaunumus, kas liks viņiem pārskatīt savus tuvākos plānus. Tomēr viņi spēs visu rūpīgi pārdomāt un īstenot kādu svarīgu un patīkamu lietu.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Strēlnieki šodien ir tuvu savam mērķim, taču viņi ir arī piesardzīgi un saskata lamatas. Neviens nespēs viņus maldināt. Vakarā viņus gaida patīkama tikšanās.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris).
Mežāzim šodien pēc būtības ir vajadzīgi visi, un viņu telefoni zvanīs bez apstājas. Tomēr viņi negrasās mainīt savus plānus, izrādot saprātīgu egoismu un maksimāli izmantojot to, ko ir patstāvīgi ieplānojuši.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīriem diena solās būt īpaša, jo viņi uzņemsies kaut ko neierastu. Viņi var pārsteigt savus tuviniekus. Svarīgi ir tikai nepārspīlēt ar pārlieku uzmanību un rūpību, lai izvairītos no pretēja efekta.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivīm ir laba, mierīga diena. Tās tiks uzrunātas ar patīkamiem vārdiem, uzslavām un atbalstu. Turklāt viņiem izdosies atrisināt problēmu, kas viņus jau ilgu laiku uztrauc.

Leave a Comment