Vēžiem dienu jāvelta radiem/draugiem, bet Skorpioniem jādodas ciemos: 12. jūnija horoskops visām zīmēm

Kārtējās nedēļas pirmā diena daudzām zodiaka zīmēm nesīs spilgtus notikumus. Dažiem būs jābūt diezgan nervoziem un jāatrisina ne tikai savas problēmas, bet arī radinieku un draugu.

Ko katrai zodiaka zīmei prognozē astrologi, uzzināja portāla žurnālisti.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)
Auna plāni šajā dienā var mainīties pēc sarunas ar kādu. Jums labāk ir ierobežot saziņu, arī ar draugiem. Palieciet mājās ar ģimeni un draugiem. Lieliska ideja ir doties uz laukiem ar visu ģimeni. Finanšu tēmas labāk neaiztikt vispār.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)
Vērsim labāk ir atcelt visas šai dienai paredzētās aktivitātes. Pretējā gadījumā no problēmām nevar izvairīties. Šis ir īstais laiks, lai veidotu attiecības ar ģimeni un draugiem, kā arī plānotu garīgas tikšanās ar draugiem pie dabas. Attiecības ar otro pusīti būtiski uzlabosies.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)
Dvīņiem vajadzētu pārplānot visus plānotos ceļojumus uz citu dienu. Labāk parūpēties par pārkārtošanu mājā un citiem sadzīves jautājumiem. Koncentrējies arī uz attiecībām ar tuviniekiem, velti viņiem vairāk laika un uzmanības. Iespējama sarežģīta saruna, bez kuras nav iespējams iztikt. Tāpēc neizvairieties no tā un mēģiniet šajā dialogā atrisināt visus problemātiskos un strīdīgos jautājumus.

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)
Vēžiem laba diena, kuru labāk pavadīt ģimenes un draugu lokā. Kopīgi plānojiet dažādas ģimenes aktivitātes. Varat arī paļauties uz sava dvēseles radinieka atbalstu kādā svarīgā jautājumā. Bērni būs jums lieliska kompānija, kas piepildīs jūsu dvēseli ar gaismu un prieku.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)
Lauvām 12. jūnijā būs jātiek galā ar mājsaimniecības darbiem, kas sakrājušies ne mazumā. Varbūt jūsu mājās ir kaut kas, ko vēlaties radikāli mainīt. Piemēram, jaunu mēbeļu iegāde vai liela remonta uzsākšana. Tāpat jāuzlabo attiecības ar tuviniekiem, ar kuriem esat pārtraucis sazināties. Speriet pirmo soli un esiet mierīgi.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)
Jaunavai šī diena būs aktīva. Šis ir sirsnīgu sarunu, tikšanās un iepazīšanās laiks, turklāt visnegaidītākajā vietā. Neatsakieties no romantiskiem randiņiem. Jums būs arī iespēja salabot attiecības, kas kādreiz ir pasliktinājušās. Pievērsiet uzmanību savai labklājībai un rūpējieties par savas ģimenes un draugu veselību.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)
Svariem labāk nevajag izmest naudu melnā caurumā. Nav nepieciešams šo dienu veltīt izklaidei. Labāk rūpējies par mājas komfortu un mājīgumu. Tev būs iespēja iepriecināt mīļos ar dāvanu – izmanto to. Vairāk laika un uzmanības veltiet savai ģimenei, īpaši bērniem.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)
Skorpioniem šajā dienā nevajadzētu palikt mājās. Šis ir lielisks laiks atpūtai, izklaidei, ciemošanai. Vairāk tērzējiet, iepazīstieties, satieciet draugus. Lieliska iespēja ir doties piknikā pie dabas. Ir lieliski, ja tuvumā ir ūdenstilpne.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)
Strēlniekiem būs grūti komunicēt ar citiem, gribēsies nozust. Jums ir visas tiesības to darīt. Jums būs lieliska iespēja atbrīvoties no nevajadzīgām lietām vai uz visiem laikiem pārtraukt sazināties ar toksisku cilvēku. Tajā pašā laikā attiecības ar otro pusīti kļūs daudz siltākas.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)
Mežāžiem šajā dienā labāk sazināties pēc iespējas vairāk. Ar savu šarmu spēsi patīkami pārsteigt citus, arī savu mīļoto. Vakaram plānojiet romantisku randiņu. Tajā pašā laikā nepārtērējiet naudu. Labāk saglabājiet tos nākotnes atvaļinājumam.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)
Ūdensvīri šajā dienā pārskatīs savu attieksmi pret dzīvi un dažiem cilvēkiem. Tev radīsies ideja, kā gūt panākumus karjerā. Var nākties izdarīt svarīgas un smagas izvēles, kā arī kļūt par nepatīkamas sarunas dalībnieku. Iepirkties labāk neiet – rezultātā tie izrādīsies nepraktiski un ļoti pievils.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)
Zivīm šajā dienā var rasties problēmas komunikācijā ar ģimeni un draugiem. Iemesls var būt nesaskaņas saistībā ar māju un sadzīves jautājumiem. Neatsakieties no draugu uzaicinājuma doties atvaļinājumā vai doties pie dabas. Jūs lieliski pavadīsit laiku. Labvēlīga diena mācībām un jaunas informācijas iegūšanai. Pirkumi ir rūpīgi jāapsver.

Leave a Comment