Vērsis būs neprognozējams, bet Ūdensvīriem smaga diena; horoskops 2023. gada 5. maijam visām zodiaka zīmēm

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)
Lauvām šodien labāk nesasprindzināties un nebūt aktīviem. Galu galā visur diemžēl būs šķēršļi un neveiksmes. Tāpēc netērējiet savus nervus un laiku neiespējamiem uzdevumiem, gaidiet labvēlīgāku periodu.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)
Jaunavām vajadzētu plānot un noteikt prioritātes. Iespējams, ka daži no jūsu plāniem prasīs jums veikt milzīgas investīcijas. Tomēr rezultāti ir tā vērti.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)
Svariem pareizi jānovieto akcenti un jāpieliek savas pūles. Esiet piesardzīgs: kāds mēģina ar jums spēlēt dubultspēli. Izvelciet savus trumpjus.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)
Ļoti laba diena Skorpioniem. Jums viss ir ļoti viegli, komunikācija dos izcilus rezultātus un savstarpēju sapratni. Jūs varat doties iepirkties – iepirkšanās jūs iepriecinās. Pavadiet vakaru ar ģimeni un draugiem.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)
Strēlnieki var darīt pilnīgi jebko. Panākumi jūs gaida visur. Tomēr jūsu pārmērīgā piesardzība un neuzticēšanās citiem traucēs jums. Nedaudz atpūtieties un atveriet.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)
Mežāži šodien var droši paļauties uz palīdzību un praktiskiem padomiem. Iespējamā peļņa. Jebkurā gadījumā šī diena sniegs tev skaidrību un pilnīgu izpratni par aktuālajiem notikumiem un tavu turpmāko rīcību.

Lasi arī: Ķiploki kļūs par glābiņu jūsu orhidejām! Pēc mēneša manas orhidejas jau skaisti ziedēja

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)
Ūdensvīriem šī ir smaga diena. Problēmu būs daudz, bet beigās tās varēsi “atrisināt”. Esiet mierīgs un nekrītiet panikā.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)
Zivju emocijas un jūtas šodien būs aizkustinātas. Būsi tik apbēdināts, ka pieļausi vairākas kļūdas. Jums vajadzētu savest kopā un nomierināties. Svarīgu lietu un lēmumu pieņemšanu atlikt uz citu dienu. Pretējā gadījumā jūs strādāsit sev par sliktu.

Pievienot komentāru