Vērsim jāsaglabā draudzīgu attieksmi, bet Mežāzim jāatrisina vecu problēmu; Perlas dienas horoskops 29. janvārim visām zodiaka zīmēm

Pirmdien, 2024. gada 29. janvārī, jums nevajadzētu atpūsties – tā saka slavenā zvaigžņu eksperta Andžela Perla. 

Viņa brīdina, ka šī diena būs piepildīta ar konfliktiem, grūtībām un nepatikšanām. Lai izvairītos no nesaskaņām ar tuviniekiem, centies saskatīt viņos pozitīvās puses un piedot trūkumus, atceroties, ka neviens nav ideāls. Pilnu prognozi katrai  zīmei ir sastādījuši portāla Abiem žurnālisti, balstoties uz ekspertes atzinumu.

Uguns zīmes

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Auniem šodien vajadzētu uzticēties savai intuīcijai visos dzīves aspektos. Ir svarīgi būt uzmanīgam pret detaļām un izmantot savu pieredzi un zināšanas. Visas situācijas ir rūpīgi un objektīvi jāanalizē. Šī diena ir lieliski piemērota mācībām un jaunas informācijas apguvei. Svarīga loma ir finansiālajai piesardzībai, tāpēc tev vajadzētu izvairīties no impulsīviem pirkumiem un nesagatavotiem darījumiem. Personīgajās attiecībās dominē pozitīvas tendences.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Šī ir produktīva un labvēlīga diena Lauvām. Vispirms pievērsies galvenokārt saviem projektiem un uzdevumiem, pirms palīdzi citiem. Daži uzdevumi var prasīt papildu pacietību, taču neatlaidība novedīs pie vēlamā rezultāta. Neatsakies no jaunām idejām vai biznesa mērķiem, bet centies tos maksimāli īstenot. Diena būs arī patīkamu romantisku mirkļu pilna.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris).
Strēlniekiem, neraugoties uz svētdienu, ir svarīgi nodarboties ar lietām, īpaši tām, kas saistītas ar organizēšanu. Centies pabeigt pašreizējos projektus, lai jauno nedēļu sāktu ar tīru galu. Tev tagad ir pilnas rokas enerģijas, tāpēc sāc ar svarīgākajām lietām un netērē to sīkumiem. Esi gatavs atbalstīt savu ģimeni un draugus gan ar padomu, gan darbiem. Vakaru veltiet atpūtai un pārdomām.

Zemes zīmes

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Dienas sākums Vēršiem var būt izaicinājums, īpaši tiem, kuriem ir daudz ieplānots. Var rasties neparedzētas situācijas, kas var izjaukt plānus un izraisīt aizkaitinājumu. Saskarsme ar citiem var būt sarežģīta, jo daži var izraisīt konfliktus. Ir svarīgi saglabāt mieru un kontrolēt savas emocijas. Pateicoties draudzīgai attieksmei un savaldībai, var saglabāt labas attiecības. Dienas otrā puse patīkami pārsteigs Vērša mīlētājus.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavām dienas sākumu var apgrūtināt nelielas neveiksmes un negaidītas problēmas. Svarīgi nekrist panikā un neieslīgt nemierā, jo ir iespēja sakārtot grūtības un uzsākt jaunas lietas. Šodien var notikt neparastas tikšanās un sarunas. Vientuļie šīs zīmes pārstāvji var satikt kādu īpašu cilvēku.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)
Mežāzim ir svarīgi saglabāt mieru, neļaujoties nerviem un neizsakot negatīvismu. Apstākļi šodien var nebūt viegli, taču tas nav iemesls, lai būtu aizkaitināti. Svarīgi uz situāciju raudzīties no pozitīvās puses un sākt to risināt pakāpeniski. Dienas otrā puse nesīs patīkamas ziņas, noderīgu informāciju un iedvesmojošas idejas. Šis ir lielisks laiks, lai atrisinātu kādu problēmu, kas tevi jau ilgu laiku uztrauc.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru