Vērsim jāpilda solījumi, bet Skorpionam jāizdara pareizie secinājumi; Globas dienas horoskops 26. janvārim

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svariem vajadzētu sagatavoties interesantām un noderīgām lietām un projektiem. Viņiem šī diena būs mierīga un līdzsvarota, un vakarā viņi varēs lepoties ar saviem sasniegumiem.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Skorpioniem ieteicams ķerties pie nākamā mēneša plānošanas, detalizēti izstrādājot savas darbības un skaidri definējot mērķus un uzdevumus.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Strēlniekiem ir svarīgi izdarīt objektīvus un pareizus secinājumus. Ja viņi jūtas vainīgi kāda cilvēka priekšā, astrologs iesaka spert soli pretī šim cilvēkam un izteikt atvainošanos.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)
Mežāzis ieteicams atturēties no tiesāšanās personīgajās un profesionālajās attiecībās. Atbrīvojušais laiks jāizmanto racionāli, veltot to kaut kam patiešām svarīgam un aizraujošam.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīriem šajā dienā būs daudz jaunu pienākumu un darāmo lietu. Galvenā būs spēja efektīvi tikt ar tiem galā, tāpēc tev ir jākoncentrējas un jānosaka pareizas prioritātes. Līdz vakaram viņi varēs baudīt pelnītu atpūtu.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Trešdiena Zivīm solās būt ļoti darbīga. Neskatoties uz intensīvo grafiku, ir svarīgi neaizmirst par savu labsajūtu un atpūtu.

Leave a Comment