Vēršiem emocionāla diena, bet Mežāzis paveiks visu ko vēlēsies; Dienas prognoze 11. augustam visām zīmēm

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Šodien Svariem būs grūti atteikties no piedāvājuma, kas pirmajā brīdī nesniegs lielu labumu. Tomēr, lai izvairītos no konfliktiem un saglabātu labas attiecības, tev nāksies piekāpties.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioniem šī diena var nest zaudējumus. Tev nevajadzētu nevienu vainot vai dusmoties – ja kaut kas aiziet, vienkārši ļauj tam aiziet. Viss, kas notiek, ved uz labāko. Pēc zaudējumiem tevi gaida jaunas iespējas.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Diena solās būt veiksmīga un produktīva. Tomēr nevajadzētu atslābināties, jo pastāv konfliktu un saspīlētu situāciju risks attiecībās ar tuviniekiem.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāzis šodien var paveikt jebkuru uzdevumu. Nekas un neviens tev nevar liegt sasniegt savus mērķus. Rīkojies ar pārliecību un drosmi.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Šodien Ūdensvīriem labāk būtu komunikāciju ierobežot līdz minimumam, jo attiecības ar apkārtējiem varētu būt saspīlētas. Kāds tevi pamatīgi vīlies. Tev nevajadzētu mēģināt noskaidrot citu cilvēku motīvus – vienkārši atlaid šo situāciju un pievērsies kam citam.

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivīm šī diena paies bez lielām problēmām. Pat ja radīsies šķēršļi, tie būs diezgan viegli pārvarami. Nepadodies un turpini virzīties uz priekšu.

Leave a Comment