Vakar Kurzemes reģionā ir notikuši četri ceļu satiksmes negadījumi Liepājas, Ventspils un Talsu pusē, kuros ir arī cietušie

7.martā ap plkst. 17:10 Valsts policijā saņemta informācija no medicīnas iestādes par to, ka tās dienas agrā rītā uz Rīgas apvedceļa noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā cietusi 1956.gadā dzimusi sieviete. Valsts policija precizē notikuma apstākļus.

7.martā ap plkst. 10:30 Priekulē, Zviedru vārtu ielā 1955.gadā dzimis vīrietis, vadot transportlīdzekli “GAZ”, iebrauca ēkas sienā. Vīrietim konstatēti ķermeņa sasitumi un viņš nogādāts medicīnas iestādē. Noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrēšanas protokols.

7.martā ap plkst. 19:30 Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Ventspilī, Lielā prospektā un Brīvības ielas krustojumā noticis ceļu satiksmes negadījums. Negadījumā ir iesaistīta automašīna “Mazda”, kuru vadīja 1989.gadā dzimusi sieviete un automašīna “Opel”, kuru vadīja 1972.gadā dzimusi sieviete. Negadījuma rezultātā cieta abu transportlīdzekļu vadītājas un automašīnas “Mazda” pasažieris, 1978.gadā dzimis vīrietis, kuri ar gūtajām traumām nogādātas medicīnas iestādē. Noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrēšanas protokols.

7.martā Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Talsos, Zvaigžņu ielā ir noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā zvanītāja ir uzbraukusi gājējai. 1951.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu “Opel”, uzbrauca 2002.gadā dzimušai jaunietei, kura pārvietojās pa gājēju pāreju. Jauniete ar gūtajām traumām ir nogādāta medicīnas iestādē. Noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrēšanas protokols.

Vakar ap plkst. 14:00 Liepājā, Uliha ielā tika aizturēts 1968.gadā dzimis vīrietis, pie kura atradās kaujas granāta. Valsts policijā par notikušo tika uzsākts kriminālprocess, kurā notiek izmeklēšana. Valsts policijas amatpersonas notikuma vietā slēdza satiksmi un uz notikumu vietu tika izsaukta NBS Nesprāgušās munīcijas neitralizēšanas vienības speciālisti, kuri konstatējuši ka atrastais priekšmets ir granāta, kura vairs nesaturēja sprāgstvielu un uzspridzināšanas līdzekli. Respektīvi, granāta bija tukša un nebija bīstama. Vīrietis jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par cita veida noziedzīgiem nodarījumiem.

Pievienot komentāru