Vai var ilgi skatīties spogulī?

Spoguļi un enerģija

Ir vēl viens viedoklis, kāpēc nevajadzētu ilgi apbrīnot savu atspulgu. Tāpat nav ieteicams skatīties acīs, pretējā gadījumā jūs zaudēsiet enerģiju. Īpaši bīstami, pēc dažu cilvēku domām, uz ielas ilgstoši skatīties spogulī. Šajā gadījumā tu uzņemsi apkārtējo negatīvo enerģiju.

Slimības laikā jūs arī nevarat sevi apbrīnot ilgu laiku. Ja esat slims, noguris un pārguris, atspulgs jūs pievils un jūsu enerģijas krājumi samazināsies. Savukārt, skatoties uz sevi ar pozitīvām domām, būs pretējs efekts.

Zinātnieku viedoklis

Visbeidzot, aplūkosim citu versiju par to, kāpēc spoguļi ir bīstami un kāpēc jūs nevarat tajos ilgi ieskatīties. Amerikā tika veikti eksperimentāli pētījumi, kuru laikā tika pierādīts: ilgstoša sevis novērošana spogulī pasliktina atmiņu un atņem spēkus.

Cilvēki, kas piedalījās šajā nestandarta eksperimentā, pēc trīs minūšu ilgas sava atspulga apbrīnošanas spogulī, atzīmēja nelielu spēka un vājuma zudumu. Zinātnieki ir vienisprātis, ka spoguļus var salīdzināt ar enerģijas vampīriem, kas uzkrāj apkārtējo cilvēku enerģiju.

Gandrīz nav šaubu, ka spoguļi ne tikai atspoguļo apkārtējo telpu, bet arī uzkrāj cilvēku enerģiju. Diemžēl tā ne vienmēr ir pozitīva. Lai spoguļi būtu droši jūsu mājās, regulāri tīriet un noslaukiet tos, novietojiet tos pareizajās vietās un neskatieties uz savu atspulgu pārāk ilgi. Savukārt, ja neesi māņticīgs cilvēks, vari nepamanīt nekādas izmaiņas, kas saistītas ar sevis apbrīnošanas ilgumu spogulī.

 

Leave a Comment