Vai māmiņām, kas zīda bērnu, ir atļauts krāsot matus?

Daudzas grūtnieces un māmiņas, kas baro bērnu ar krūti, ir vairāk nekā aizdomīgas attiecībā uz matu krāsošanu.

Tūlīt rodas daudz jautājumu: “Vai ir iespējams krāsot matus, ja tiek zīdīts bērns?”, “Kādas matu krāsas izvēlēties zīdīšanas laikā?”, “Kas var aizstāt “ķīmijas pilno” matu krāsu?”. Šis raksts ir mēģinājums atbildēt uz šiem jautājumiem.

Līdzekļi matu krāsošanai zīdīšanas laikā

Vispirms vēlamies kliedēt visas jauno māmiņu šaubas un apliecināt, ka ir iespējams krāsot matus gan tām māmiņām, kad zīda bērnu ar grūti, gan grūtniecēm. Visa lietas sāls ir pareizā matu krāsošanas līdzekļu izvēlē. Tiem jābūt saudzīgiem un nedrīkst saturēt amonjaku. Ja vispār nevēlaties izmantot krāsu, ir citi sieviešu noslēpumi, kā piešķirt saviem matiem jaunu nokrāsu.

Piemēram, tonizējošie kondicionieri vai toniki – protams, to iedarbība nav tik jūtama, taču tie palīdzēs “atdzīvināt” matus. Grūtniecības un zīdīšanas laikā vēlams nesākt kardinālas pārvērtības, teiksim, no brunetes uz blondīni – šajā gadījumā bez spēcīgas “ķīmijas” neiztikt.

Lasi vēl: Vai var barot kaķi ar suņu barību un suni ar kaķu barību?

Bet mainīt matu nokrāsu ir pavisam reāli – tam ir speciālas tonējošas krāsas, kas neiekļūst galvas ādā. Ja jums ir konstatēta matu izkrišana pēc dzemdībām – atturieties no biežām krāsošanas procedūrām. Šajā gadījumā dodiet priekšroku tautas līdzekļiem matu krāsošanai.

Kā pareizi krāsot matus zīdīšanas laika, uzzini nākamajā lapā!

Pievienot komentāru