Vadims Zēlands: Pārstājiet ticēt slimībām. To nav!

❤ Pārskatīt visu savu garderobi. Atstāt tikai ērtas, praktiskas lietas no dabīga materiāla, kas nav apspīlētas. Nu maikas un džinsi, pats par sevi saprotams. Izmest visu melno. Saprast, ka mantu ir daudz vairāk, nekā var nonēsāt. Atdot lieko un uz visiem laikiem pārstāt domāt par modi un par to, ko vilkt. Un uz kurieni pēc tam ar to iet, lai kāds paskatītos uz mani , tādu saposušos.

❤ Valkāt pēc iespējas mazāk rotu. Ķēdes, ķēdītes, rokassprādzes, gredzeni – tas viss sasien enerģijas un neļauj tām brīvi plūst. To pašu izdarīt ar tonnām smaržu un kosmētikas pudelītēm un tūbiņām. Visu nevajadzīgo – miskastē.

❤ Izmest mikroviļņu krāsni, nekad neskatīties televizoru ( izmest). Izslēgt nevajadzīgās elektroierīces mājās. Novākt visus samudžinātos vadus. Nepļāpāt pa mobilo ( gandrīz izmest), slēgt ārā kad guļas, meditējat vai kad jūsu nav: jūs, piemēram, esiet citā dimensijā vai ko radiet. Dators – nu, pagaidām , izmest grūti, saprotu. Taču ierobežot visāda veida blēņas – iepirkšanos internetā, sieviešu forumus, puišu spēles.

❤ Ieviest ideālu kārtību istabā, mājās, dārzā. Iztīrīt visus kaktus, izmest visu nevajadzīgo bez žēlastības. Atvadīties no visa salauztā, saplēstā, salīmētā, nestrādājošā, sakrautajām grabažām uz sekcijām. Grabažas prom. Gan tās , kas ārpusē, gan tās , kas iekšpusē. Salabot visu, kas vajadzīgs. Krāni pilēt nedrīkst. Iemīlēt visu, kas atrodas apkārt.

❤ Piedot visiem un palūgt visiem piedošanu. Visiem, kas uzmācīgi uzrodas jūsu galvā, kā tāds nelūgts viesis un sāk ar jums iekšēju dialogu, lai arī jūs neesiet viņu aicinājis.

❤ Ļoti laba ir kontaktēšanās ar dzīvniekiem, augiem un maziem bērniem.

❤ Vispār pārstāt uztraukties par jebko. Nekur nesteigties. Jūs esiet mūžībā. Neignorējiet to, kas liekas mazsvarīgs.

❤ Nodarboties ar mākslu. Rakstīt, gleznot, līmēt lidmašīnas, dziedāt, dejot, neko nekolekcionēt.

❤ Smaidīt. Visiem un visur!

avots: golbis.com

COMMENTS

Pievienot komentāru