Uzticēšanos nav vērts gaidīt: greizsirdīgākās zvaigžņu zīmes

Starp zvaigžņu zīmēm ir tādas, kurām ir īpaši grūti uzticēties saviem partneriem, un tāpēc tās var būt pakļautas pastāvīgai greizsirdībai.

Eksperti ir identificējuši konkrētas zvaigžņu zīmes, kurām raksturīga izteikta greizsirdība. Nesen Abiem žurnālistu veiktā aptauja palīdzēja noskaidrot, kuri zīmes pārstāvji ir īpaši aizdomīgi un greizsirdīgi pret savām otrajām pusītēm.

Ūdensvīrs


Ūdensvīri izrādās kaislīgākie greizsirdīgie. Paradoksālā kārtā viņi paši laiku pa laikam var pieļaut “lidojumus” uz sāniem. Taču, neraugoties uz savu brīvdomību un neatkarību, Ūdensvīri stingri ierobežo savus partnerus. Viņuprāt, tikai viņiem ir tiesības uz ekskursijām un piedzīvojumiem ārpus attiecībām.

Ja Ūdensvīrs uzzina, ka viņa mīļotā vai izredzētā nodibina pārāk ciešas saites ar pretējā dzimuma personām, tas var izraisīt viņā agresiju un pat atriebību, tostarp fizisku triecienu. Dusmīgs greizsirdīgs Ūdensvīrs nav pati patīkamākā parādība. Jums nāksies pieņemt lēmumu: paciest nepamatotas aizdomas un apsūdzības līdz mūža galam vai rast dvēseles mieru, pametot šādu partneri.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu 2 greizsirdīgākās zīmes

Leave a Comment