Uzpūtiet uz sava īkšķa – apsolām, ka efekts būs pārsteidzošs!

Piedāvājam jums slepenus veidus, kā pārvaldīt organismu, kas var jūs patīkami pārsteigt. Lūk, daži no tiem:

Cilvēka organisms – tā ir sarežģīta un reizēm dīvaina savstarpēji saistītu orgānu sistēma. Problēma var rasties pēkšņi, burtiski uz līdzenas vietas, un tikpat ātri arī pazust.

Kņudināšana kaklā

Šajā gadījumā lielākā daļa cilvēku veic kakla skalošanu ar sodu vai sāli. Tomēr atbrīvoties no uzmācīgās kņudēšanas var bez zālēm, pietiek vien pakasīt aiz auss. Speciālisti šo efektu izskaidro tā, ka tas noved pie auss gliemežnīcas un kakla spazmu stimulācijas.

Nomierināt nervus

Jūtat, ka nervi ir uz robežas? Ir pavisam vienkāršs veids, kā nomierināties – mazgāšanās ar aukstu ūdeni. Tas iedarbojas uz nervu receptoriem, kā arī izraisa nelielu elpošanas aizturi. Organisms sāk izstrādāt skābekli, kas noved pie nomierināšanās. Tāpat var izdzert arī glāzi auksta ūdens.

Bailes no špricēm

Daži cilvēki smagi pārcieš šprices, pārāk baidās no adatām un sāpēm, kuras tās izraisa. Bet var novērst uzmanību no nepatīkamām sajūtām. Vajag vien paklepot, pirms medmāsa veic dūrienu. Tā smadzenes nepamanīs sāpīgo procedūru. Lai nenobiedētu medmāsu, ieteicams pabrīdināt viņu par tādu baiļu novēršanas metodi.

Aizlikts deguns

Lai atbrīvotos no aizlikta deguna, vajag mēli izstiept uz augšu, un uzspiest virs uzacīm. Atvieglojumu sajutīsiet jau pēc 20 sekundēm.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru