Uzkoda no plānā lavaša – 11 pagatavošanas varianti! Bauda ne tikai ēst, bet arī gatavot

Tos var ļoti ātri un vienkārši pagatavot!

Izklājiet lavašu, tam pa vidu lieciet pildījumu, pēcāk sarullējiet ruleti vai sataisiet konvertiņu. Ļaujiet tiem 30 minūtes sasūkties ar visām garšām. Lieciet tos uz traukiem un izdekorējiet ar zaļumiem. Varat tos sagriezt arī šķēlītēs.

Pildījumi lavašam:

  1. Sasmalciniet vienu krabju nūjiņu iepakojumu. Pievienojiet klāt sakapātas dilles un pētersīļus, ķiplokus un majonēzi pēc garšas. Pildījumam nevajadzētu būt šķidram. Pievienojiet klāt arī sarīvētu sieru, visu samaisiet un pildiet ar šo masu lavašus.
  2. 200 g biezpiena sajauciet kopā ar ķiplokiem un sakapātām dillēm. Pievienojiet klāt majonēzi un visu samaisiet. Ar šo masu pildiet lavašus.
  3. 200 g adigejas siera ar rokām sasmalciniet drumstalās. Pievienojiet klāt 100 g Korejas burkānu, sasmalcinātus pētersīļus un majonēzi. Ar šo masu pildiet lavašu.
  4. Sasmalciniet vienu konservētu zivju konservu. Pievienojiet tiem klāt 200 g sarīvēta siera, dilles un majonēzi. Ar šo masu pildiet lavašus.
  5. Sasmalciniet 300 g sālītas laša filejas. Pievienojiet klāt pētersīļus un dilles, 3 vārītas olas, 2 vārītus burkānus un pēcāk sarīvētus burkānus. Pievienojiet klāt majonēzi un samaisiet visu. Ar šo masu pildiet savus lavašus.
  6. Rupji sarīvējiet 200 g šķiņķa, pievienojiet klāt 100 g sarīvēta siera, ķiplokus, dilles un majonēzi pēc garšas.
  7. Sarīvējiet 200 g šķiņķa un 100 g siera. Pievienojiet klāt 100 g Korejas burkānu, dilles un majonēzi.
  8. Rupji sarīvējiet trīs sālītus gurķus, pievienojiet klāt smalki sagrieztu 300 g žāvētu vai ceptu vistas gaļu, 1 lielu papriku un 2 sīpolus. Visu rūpīgi pārmaisiet, lieciet klāt vienu tomātu un majonēzi. Ar šo masu pildiet savus lavašus.
  9. Sajauciet kopā 100 g sarīvēta siera ar 200 g apceptas maltās gaļas, ķiplokiem, 1 burciņu konservētu balto pupiņu, 1 papriku un majonēzi.
  10. Sarīvējiet 200 g siera. Pievienojiet tam klāt sāli, majonēzi un daudz koriandra, dilles un pētersīļu.
  11. Augu eļļā apcepiet vienu sīpolu, pēc tam sajauciet kopā to ar vienu vārītu olu, 2 vārītiem burkāniem, majonēzi un zaļumiem.
  12. Sarīvējiet 1 svaigu burkānu un 2 svaigus gurķus. Pievienojiet klāt 2 tomātus, 2 olas, ķiplokus, sasmalcinātus valriekstus, pētersīļus, dilles, majonēzi.
  13. Sajauciet 100 g biezpiena ar 20 g sarīvēta siera, ķiplokiem, majonēzi, kā arī sakapātām dillēm un pētersīļiem.

avots

Pievienot komentāru