Uzklājiet zobu pastu uz naža: franču šefpavāri skaidro, kāpēc viņi to dara

Franču pavāri ir paskaidrojuši, kāpēc viņi uz nažiem uzklāj zobu pastu. Un jūs noteikti vēlēsieties šo triku izmēģināt paši.

Ja tavs nazis ir sācis sadalīt mīkstos tomātus, nevis tos glīti sagriezt, nav nepieciešams skriet pēc jauna. Ar vienkāršu un drošu asināšanas metodi var atjaunot pat visvecāko un vistrulāko nazi.

 

Jūs varat padarīt asmeni atkal asu kā skuveklis, izmantojot jebkuru zobu pastu. Šo asināšanas metodi izmanto franču pavāri savā profesionālajā darbībā. Metode ir neparasta, bet tā darbojas.

Jums būs nepieciešams strups nazis, vienkārša zobu pasta, papīra dvielis, porcelāna bļoda vai šķīvis ar raupju dibenu, trauku birste, sāls un baltais etiķis. Uzklājiet nedaudz zobu pastas uz abām naža pusēm, ar papīra dvieli viegli noslaukiet asmeni ar pastu.

Lasi vēl: 4 galvenie noteikumi iespaidīga Jaungada vakara izskata izveidei

Pagriez bļodu otrādi, apber tās malas ar sāls un etiķa maisījumu. Šī ķīmiskā reakcija padarīs asināšanu efektīvāku. Uzasini nazi vienā virzienā 20 grādu leņķī pret trauka malu, atkārto darbību ar abām naža pusēm.

Nobeigumā noskalojiet nazi tīrā ūdenī, izmantojot trauku birsti.

Ievērojot šo metodi, jūs ne tikai ietaupīsiet laiku un efektivitāti virtuvē, bet arī pagarināsiet savu iecienīto nažu kalpošanas laiku.

Leave a Comment