Trīs Zodiaka zīmes, kuras vienmēr nojauš par sliktu atgadījumu tuvošanos

Dažiem cilvēkiem intuīcija, šķiet, darbojas tik labi, ka nav brīnums: citi uzskata, ka viņiem piemīt gaišreģa spējas. Bet tikpat labi to varētu skaidrot kā vērību, analīzes spējas un prasmi izdarīt secinājumus! Raksta viens no lielākajiem Latvijas portāliem LA.lv

Vēzis

Vēzis ir pirmā ūdens zīme zodiakā, tāpēc viņa emocionālajam jūtīgumam nav nekā līdzīga. Šīs horoskopa zīmes pārstāvji ir neticami uzņēmīgi pret apkārtējo vidi, nemaz nerunājot par citu cilvēku jūtām. Ja kāds Vēzim pavēsta sliktas ziņas, visticamāk, viņš ir sajutis šā cilvēka emocijas ilgi pirms viņu sarunas. Vēži jūt līdzi citu cilvēku sāpēm un emocijām.

LASI VĒL: Ja jūsu attiecībās ir šīs trīs lietas, tad tās ir sen mirušas un nav reanimējamas

Skorpions

Tu esi pārsteigts? Kā gan tu varētu nebūt šajā sarakstā? Tu, kā likums, esi mierīgs cilvēks, bet tas nenozīmē, ka tu nezini, kas notiek tev apkārt. Tieši otrādi – tu, visticamāk, esi pat pārāk informēts. Tev patīk rakties zem virskārtas un atklāt slēptas patiesības – tieši tāpēc vairākums ļaužu no tevis baidās. Nenoliedz to. Tev iet pie sirds, ka cilvēki uzskata tevi par biedējošu.

LASI VĒL: Ja jūsu attiecībās ir šīs trīs lietas, tad tās ir sen mirušas un nav reanimējamas

Zivis

Ak, Zivis! Tevi pārvaldošā planēta Neptūns, kas atbild par iztēli, sapņiem un zemapziņu. Citiem vārdiem sakot, tu sajūti absolūti visu. Tava trešā acs ir atvērta, bet tavs prāts ir plašs kā kosmoss.

Pievienot komentāru