Tikai viena tējkarote, un no jūsu apģērba pazudīs gludekļa pēdas: izmēģiniet šos līdzekļus

Gludekļa radītus nospiedumus no apģērba var likvidēt ar improvizētu līdzekļu palīdzību.

Dažkārt gludeklis sagādā nepatikšanas, atstājot uz apģērba nospiedumus. Tas var notikt ierīces pārkaršanas, netīras pamatnes, kaļķakmens un pat rūsas dēļ. Par laimi, atbrīvoties no traipiem no auduma palīdzēs tautas līdzekļi.

Ja gludeklis ir atstājis pēdas izstrādājumiem no lina vai kokvilnas, borskābe būs jūsu glābiņš. Pietiek vienu tējkaroti līdzekļa iemaisīt glāzē ūdens. Uzklājiet šķidrumu uz nosmērētās vietas un pagaidiet 15 minūtes. Pēc tam noskalojiet zem tekoša ūdens. Pēc tam mazgājiet lietu kā parasti.

Lasi vēl: Apsmērējiet desas gabalu ar jodu: 1 atjautīgs triks atrisinās nepatīkamu problēmu

Var palīdzēt arī parasts citrons. Izspiediet tā sulu un atšķaidiet to ar ūdeni proporcijā 1:2. Iemērciet šajā šķīdumā sūkli un labi izspiediet. Noslaukiet traipu no abām auduma pusēm. Smagos gadījumos virsū uzklājiet sāli un atstājiet to uz 20 minūtēm, pēc tam procedūru atkārtojiet. Pēc tam izskalojiet drēbes tīrā ūdenī.

Arī ūd**aža pār**ābe ir piemērota cīņā ar gludekļa atstātiem traipiem. Atšķaidiet trīs procentu šķīdumu ar ūdeni vienādās daļās. Iemērc šķidrumā drānu un labi izspied. Noslaukiet problemātisko vietu no abām pusēm. Ja traips nav pazudis, pārkaisiet ar sodu un atstājiet to uz 20 minūtēm, pēc tam vēlreiz noslaukiet gludekļa pēdas. Kad ir sasniegts vēlamais rezultāts, noskalojiet drānu zem tekoša ūdens.

Leave a Comment