Tik gardi kā vēl nekad! Šokolādes brauniju cepumi

Cepumi īstiem šokolādes cienītājiem!

Ja meklējat kādu patiesi gardu našķi, kas apmierinās jūsu šokolādes kāri, šie cepumi ir tieši tas, kas jums vajadzīgs. Iedomājieties visu to bagātīgo, intensīvo šokolādes garšu, ko piedāvā klasiskais braunijs, tikai cepuma formā.

Šo cepumu mīkla ir pārpildīta ar kvalitatīvu tumšo šokolādi, kas rada dziļu un piesātinātu garšu, kurā iegrimst katra garšas kārpiņa. Šokolādes gabaliņi, kas iekļauti mīklā, papildina šo garšas sprādzienu, sniedzot baudījumu katrā kumosā.

Lai līdzsvarotu bagātīgo saldumu un piešķirtu cepumiem vēl interesantāku garšas niansi, virspusē pievienotais jūras sāls ir īsta garšas burvība.

Šis nelielais sāļums izceļ šokolādes dziļo garšu un piešķir cepumiem īpašu šarmu, kas liek tiem izcelties starp citiem desertiem.

Es personīgi izvēlējos gatavot šos cepumus, izmantojot tumšo šokolādi, kas sniedz intensīvu un izteiktu garšu. Lai gan es ieteiktu neeksperimentēt ar šokolādi mīklā, jo tumšā šokolāde šeit spēlē galveno lomu, pildvielu izvēlē jūs varat būt radoši.

Varat droši pievienot piena vai baltās šokolādes gabaliņus, lai piešķirtu cepumiem dažādību un vēl vairāk bagātinātu to garšu.

Ja vēlaties, pievienojiet arī riekstus, piemēram, valriekstus vai pekanriekstus, kas cepumiem piešķirs papildus tekstūru, vai kaltētus ķiršus, kas piešķirs vieglu skābumiņu.

Šie cepumi ir ne tikai īsts baudījums šokolādes mīļotājiem, bet arī lielisks veids, kā eksperimentēt un pielāgot recepti savām vēlmēm. Pagatavojiet tos un baudiet ar tasi kafijas vai kā īpašu desertu, kas noteikti patiks ikvienam, kurš mīl šokolādi!

Sastāvdaļas 18 gabaliņiem : Mīklu kviešu milti 230 grami kakao pulveris 2 ēd.k. cepamais pulveris 1 tējk sāls 1/4 tējk. tumšā šokolāde 200 grami sviests 60 grami olas 2 gab. cukurs 200 grami šķipsniņa vanilīna Turklāt tumšā šokolāde vai šokolādes skaidiņas 70 grami rupjais jūras sāls 1 tējk

Ēdienu gatavošanas recepte : Izsijā miltus ar kakao, cepamo pulveri un sāli.

Šokolādi salauž mazos gabaliņos, sviestu sagriež kubiņos. Liek bļodā un liek ūdens vannā.

Izkausējiet to. Ļaujiet tai nedaudz atdzist (bet nekādā gadījumā nesasaldējiet!). Sakuļ olas ar cukuru un vaniļu līdz putām.

Nepārtraucot putošanu, pakāpeniski ielejiet izkausēto šokolādes-sviesta maisījumu.

Pamazām pievieno miltu maisījumu un mīca mīklu. Pievienojiet tam šokolādes pilienus vai sasmalcinātu šokolādi.

Sajauc. No iegūtās mīklas veidojam mandarīna izmēra bumbiņas. Liek uz cepešpannas, apkaisa ar rupjo sāli un viegli piespiež. Nenovietojiet sagataves pārāk tuvu vienu otrai.

Liek līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 15-18 minūtes. Tiklīdz malas kļūst blīvas, izņemiet tās, pretējā gadījumā cepumi izrādīsies cieti. Gatavos cepumus pilnībā atdzesē un pasniedz.

Leave a Comment