TESTS: tas, ko tu attēlā ieraudzīji pirmo – raksturo tevi pašu! Uzzini par sevi ko interesantu tikai 5 sekundēs

Nav noslēpums, ka mēs uz vienām un tām pašām lietām skatāmies dažādi. Šajā testā noskaidro kā Tevi raksturo tas, ko ieraudzīji pirmo! 

Un kāds ir tavs rezultāts?

1. Sērfotājs

Ja tu pirmo ieraudzīji cilvēku, kurš sērfo, tas ir tāpēc, ka tev nav grūti dzīvot tagadnē. Tu nemēdz ieciklēties uz savu pagātni vai pārāk pārdzīvot par to, kas notiks nākotnē – tu esi te un tagad.
Protams, kā jau jebkuram cilvēkam, arī tev mēdz būt dienas, kad tu esi vairāk par kaut ko satraucies un norūpējies, tomēr kopumā ikdienišķas problēmas tevi maz satrauc.
Tev patīk rimta, mierīga dzīve un patīk baudīt to, ko dzīve tev piedāvā.

2. Valis

Ja tu pirmo ieraudzīji vali, tas nozīmē, ka tu esi cilvēks, kam ir konkrēti un visbiežāk lieli dzīves mērķi. Turklāt tev piemīt viss, lai tos arī sasniegtu. Tu proti mobilizēt savas spējas un enerģiju, lai kaut ko sasniegtu.
Tev dzīvē svarīgi ir būt pozitīvam un tu gandrīz vienmēr sasniedz savus mērķus. Tev nepatīk nodarboties ar tādām lietām, kas rada tevī stresu. Vēl jo vairāk, tu zini, ka stress tev traucē koncentrēties.
Apkārtējie ir sajūsmā par taviem panākumiem. Daži, dažkārt, tevi arī apskauž. Taču tev par to nav satraukuma – atklāti sakot, tu daudz nedomā par to, ko par tevi saka citi. Tev dzīvē svarīgs ir tikai viens viedoklis – savs.

3. Mēness un tā atspulgs

Ja tu ieraudzīji Mēnesi un tā atspulgu, tas ir tāpēc, ka tu esi ļoti radošs cilvēks. Tu vari būt arī nedaudz vientuļš. Taču vientulība tevi nebiedē, patiesībā tu tajā jūties ļoti komfortabli un ērti.
Dažreiz tev dzīvē ir grūti stāvēt uz abām kājām un tev nepatīk sadzīviskas ķibeles, tāpēc dažkārt tev to dēļ rodas problēmas: laikā neapmaksāti rēķini, aizmirstas tikšanās utt.
Tev nepatīk, ja tev liek dzīvot “rāmjos”.

COMMENTS

Pievienot komentāru