“Tas gan nav labi….” – meteorologs Toms Bricis otrdien nācis klajā ar jaunām ziņām

Viņš ziņo par daudz nopietnākiem notikumiem Jēkabpilī! Jēkabpils pilsētu – šodien tur sācis iet ledus. Vai ir pamats satraukumam?

“Daugavā pie Jēkabpils sācis iet ledus. Krastā sākuši veidoties ledus krāvumi. Ūdenslīmenis pēdējās divās dienās cēlies par apmēram pusotru metru. Lielu plūdu draudu šobrīd nav. Līdz plašiem plūdiem ūdenim būtu vēl jākāpj par vairāk nekā diviem metriem,” – viņš raksta vietnē “Facebook”.

Komentāros cilvēki raksta:

“Un sākas viss no gala!”

Lasi vēl: Tas sāksies jau ceturtdien! Meteorologs Toms Bricis brīdina – nedēļas otrajā pusē visā Latvijā laika apstākļi ievērojami mainīsies

“Lai hesi sāk slūžas taisīt vaļā!”

“Tak ledus kārta tur tāda nosacīta. Vai tad arī tagad hesi nevar saražot pietiekami, lai tas kilovats 1 centu maksātu?”

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

“Tas gan nav labi…”

Bet kāds ironiski vaicā: “Nu, plosti gatavi?”

Foto – ekrānuzņēmums

Atgādināsim, ka pirmdien raidījumā “Rīta Panorāma” Toms Bricis solīja, ka pavasaris ir pavisam noteikti sācies visā Latvijā – ir gaidāma temperatūras paaugstināšanas, turklāt no ceturtdienas visā Latvijas teritorijā gaidāma arī saulīte, kas pēdējās nedēļās bija uzspīdējusi visai reti.

Leave a Comment