“Tas gan nav labi….” – meteorologs Toms Bricis otrdien nācis klajā ar jaunām ziņām

Foto – ekrānuzņēmums

Meteorologs Toms Bricis nācis klajā ar jaunām ziņām par notiekošo vienā no Latvijas pilsētām.

Jāatgādina, ka Toms Bricis ir Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumu vadītājs un meteorologs, kurš vislabāk pazīstams kā laika ziņu vēstnesis. Viņa profesionālā karjera LTV sākās 2009. gadā, un kopš tā laika Bricis ir kļuvis par vienu no populārākajiem un atpazīstamākajiem Latvijas televīzijas personāžiem.

 

Bricis ir absolvējis Latvijas Universitātes Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultāti, iegūstot bakalaura grādu ģeogrāfijā. Pēc studijām viņš strādāja par meteoroloģisko datu apstrādātāju Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Lūk viens no Toma sižetiem:

 

2009. gadā Bricis pievienojās LTV komandai kā laika ziņu moderators. Viņa profesionālais sniegums un harizma ātri iekaroja skatītāju sirdis, padarot Brici par vienu no iemīļotākajiem laika ziņu vēstnešiem Latvijā.
Popularitātes iemesli:

Bricis ir iemantojis plašu popularitāti pateicoties savam profesionālajam sniegumam, pozitīvajai enerģijai un humora izjūtai. Viņa laika ziņu prognozes ir informatīvas, viegli saprotamas un vienmēr papildinātas ar kādu asprātīgu komentāru vai joku.

Bricis ir aktīvs arī ārpus LTV ētera. Viņš ir piedalījies dažādos televīzijas projektos, kā arī ir uzstājies kā pasākumu vadītājs. Bricis ir iesaistījies labdarības akcijās un atbalsta dažādas sociālās iniciatīvas.

Bricis ir precējies un viņam ir divi bērni. Viņš ir aizrautīgs ceļotājs un brīvajā laikā labprāt dodas piedzīvojumos pa Latviju un ārzemēm.

Toms Bricis ir kļuvis par nozīmīgu figūru Latvijas sabiedrībā. Viņš ne tikai informē par laikapstākļiem, bet arī iedvesmo un pozitīvi ietekmē cilvēkus. Bricis ir pierādījums tam, ka profesionālismu var apvienot ar humoru un cilvēcību, radot patiesi iemīļotu un atzītu personību.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Bricis ir Latvijas televīzijas spožā zvaigzne un iemīļots skatītāju favorīts. Viņa pozitīvā enerģija, humors un profesionālisms ir iekarojuši daudzu sirdis, padarot Brici par vienu no nozīmīgākajām personībām Latvijas sabiedrībā.

Bet ko tad šoreiz paziņojis iemīļotais laika ziņu guru? 

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu vairāk

Pievienot komentāru