Talantīgais latviešu ģitārists Kaspars Zemītis TV šovā pārsteidz citus, atbildot, cik daudz naudas viņš tērē savam izskatam

Foto – ekrānuzņēmums

Talantīgais pašmāju ģitārists, komponists un pedagogs Kaspars Zemītis bija viens no visiem kulinārijas TV šovā “Vakariņš ar savējiem”. Kopā ar aktrisi Leldi Dreimani viņš atbildēja uz kādu visai interesantu jautājumu.

Kaspars Zemītis ir dzimis Cēsīs un tieši tur arī beidzis Mūzikas skolu. Pēc tam turpinājis mācības Jāzepa Mediņa Rīgas Mūzikas vidusskolā. Pēc tam viņš savu mūziķa izglītību ieguva Latvijas Mūzikas akadēmijā, kad tur tika atvērta ģitārspēles mācība – tur viņš ieguva bakalaura un vēlāk arī maģistra grādu. Izrādās, ka tieši Zemītis ir pirmais ģitārspēles maģistrs Latvijā.

Tagad Kaspars pats pasniedz Latvijas Mūzikas akadēmijā – tur viņš studentiem māca ģitārspēli. Un tāpat šo priekšmetu viņš māca arī Jāzepa Mediņa Rīgas Mūzikas vidusskolā.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 71%

0%

Zemītis ir precējies ar Andu Zemīti un abu ģimenē aug trīs dēli. Vecākais dēls Kārtis spēlē grupā “Pirmais kurss”, bet dēls Mārtiņš muzicē grupā “Sudden Lights”. Jaunākais dēls Jēkabs mācās Rīgas Doma kora skolā. Visa ģimene, kā redzams, ir cieši saistīta ar mūziku.

Lasi vēl: Tomēr vajag vēl! Fantastiski jaunumi leģendārā latviešu komponista Raimonda Paula dzīvē

Tātad, ko izskatīgā aktrise Lelde Dreimane Kasparam jautāja raidījumā? “Kādu summu tu esi gatavs atvēlēt savam izskatam mēnesī?” – viņa vaicāja.

Zemītis uzreiz bija gatavs atbildēt: “Katru mēnesi es neaizeju pie friziera, un man liekas, ka es maksāju kādus 20 eiro?”.

Foto – ekrānuzņēmums

Raidījuma dalībnieces samulst no ģitārista atbildes un neticīgi jautā, vai tiešām tas esot viss? Un vairs neko?

“Visu pārējo, kas man ir tur, vannasistabā – dezodorants, dušas želeja, tas ir “madžiks”. Tas ir tāds pats “madžiks” kā ar manām netīrajām drēbēm. Es viņas iemetu tajā veļas grozā un pēc laika viņas tīra parādās manā drēbju skapja plauktā. Un tas pats ir ar to visu pārējo – man nekas nav jāpērk, tas pats dezodorants, viņš tur vienkārši parādās,” – smejas Zemītis.

Pievienot komentāru