Tā dzīvot nedrīkst: Mūsu vecmāmiņa lūdz naudu par to, ka pieskata mazbērnus

Es personīgi esmu šokā!

Paziņām skandāls, vecmāmiņas atsakoties pieskatīt mazbērnus. Viņas mamma pateica, ka ies prom no darba, ja viņai maksās par aukles darbu, bet vīramāte vispār paziņoja, ka vēl ir jauna un ka viņai vēl ir sava dzīve. Draudzene trako, visi plāni vējā…

Iet strādāt nesanāk, teica, ka vecākus nepieskatīs.

Viņas mammai ir 46 gadi, strādā poliklīnikā par medmāsiņu. Viņa dažreiz paņem vecāko mazbērnu, kuram ir 3 gadi, uz brīvdienām, bet ar jaundzimušo Jana ņemas pati, bet sapņoja iet uz darbu un pierunāt mammu pasēdēt ar bērniem. Tā iespītējās un nekā, saka, ka ir pārāk jauna vēl, lai ieslēgtu sevi mājā, un vispār – viņai gribas brīvību. Un acīmredzot speciāli izdomāja šo stāstu ar viņas algu par bērnu pieskatīšanu.

LASI VĒL: Vecmāmiņa neļāva izliet ūdeni pēc kartupeļu vārīšanas. Lūk, kāpēc

Vīramātei reāli neko nevajag, kaut arī jau ar vīratēvu ir pensijā, un paretam paņem bērnus, bet pastāvīgi uzņemties šo atbildību atsakās, aizbildinoties ar to, ka nevēlas visu laiku sēdēt mājās, un ka viņiem patīk ceļot, turklāt divatā, bez mazbērniem.

Jana savas vecmāmiņas sauc par cacām, un saka, ka viņas pašas mūs piespēlēja mūsu vecmāmiņām, kāpēc gan mēs nevaram? Citēju: “Kāpēc es izaugu pie vecmāmiņas laukos un viņu vienkārši dievinu, viņa man bija vislabākā un gādīgākā, bet šī te, redziet, vēl nav padzīvojusi priekš sevis. Nu, kad sāks kakāt biksēs, neskriešu viņām dupšus mazgāt.”

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

COMMENTS

  • <cite class="fn">Aina</cite>

    Nesaprotu, jus bernus dzemdejat vecmaminam vai sev? Es izaudzinaju vecako mazdelu, vins man ir ka dels jo manai meitai vins bija vajadzigs tikai kad palika stavokli. Pec tam metaja pie draudzenem ka nevajadzigu mantu. Es piespiedu atteikties no vina un adopteju. Tagat delinam ir sespadsmit, bet tris gadus atpakal piedzima masina. Laba meitene, tikai mate nav mainijusies. Es atsakos pieskatit vinu,. nevis tapec ka negribu, bet tapec ka esmu nogurusi. Es stradaju piecas, sesas dienas nedelau. Es esmu aizmirsusi kad esmu kaut kur bijusi atputa, jo darbs pirma vieta. Dels janostada uz kajam. Ja sanak brivdienas tad gribu atpusties. Man ir 57 itka vel jauna, bet pieskatit mazmeitu nevelos. Man gribas padzivot drusku sev. Nedzivosu tak muzigi. Jauniesi ir slinki. Bernam driz cetri, bet vins kakka pamperi. Nemaca bernam izkartoties uz poda, kad berns ir tik liels vinam ir bail no poda, un tad sakas aizcietejumi un vel nez kas.Vajag planot savu dzivi un bernus, nevis dzemdet nedomajot un tad domat kur lai vinu nobaz.Nevajag salidzinat vecmaminas gadsimt atpakal un tagadejas. Tie ir jusu berni, jus atbildat par vinu dzivi, Un kur vel ir labak bernam ka mammas un teva kompanija.Omites varat apciemot svetkos. Un kad vina gribes tad ari pieskatis jusu bernus. Sapratisiet kad busiet saja vecuma.

Pievienot komentāru