Svari uzzinās noslēpumu, bet Skorpionam liela diena; Dienas horoskops 12. septembrim visām Zodiaka zīmēm

Astroloģe Irina Bogdana pastāstīja, kā dažādas zodiaka zīmes sāks darba nedēļu un ko gaidīt no otrdienas, 2023. gada 12. septembra.

Ar ekspertes prognozi strādāja ziņu portāla ftimes.ru žurnālisti.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Diena ir labvēlīga. Tu uzvarēsi jebkurā strīdā vai konfrontācijā. Turklāt tu piedāvāsi lielisku risinājumu, kuram visi piekritīs.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Diena ir neitrāla. Tomēr tev būs jāspēlē kopā ar tiem, kam nepieciešama tava uzslava un atzinība. Neskopojies ar komplimentiem citiem cilvēkiem.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs).
Veiksmīga un pozitīva diena Dvīņiem. Tomēr tev ir jāizrāda aktivitāte un iniciatīva. Nebaidies iet līdz galam un nešaubies par savām spējām.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēži riskē iesaistīties citu cilvēku konfliktos. Neskatoties uz to, ka tev tas nemaz neinteresē, tev nāksies atrisināt problēmu. Centies palikt neitrāls. Personīgajās attiecībās iespējams priecīgs notikums, par ko tu uzzināsi tuvāk vakaram.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvas beidzot uzzinās vajadzīgo informāciju un pārliecināsies par kompromisu un sarunu nepieciešamību. Sper pirmo soli, lai kaut ko paveiktu, nevis gaidi uzaicinājumu.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavām šī būs jaunumu un jaunu detaļu diena. Tu uzzināsi kaut ko ļoti svarīgu, kas ietekmēs tavu tuvāko nākotni. Esi drosmīgs – patiesība ir tavā pusē.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svari šodien uzzinās kāda noslēpumu. Iespējams, šī informācija tev palīdzēs sasniegt savus mērķus, taču sargies no nepatikšanām, ko var sagādāt kāds, kurš ir šī noslēpuma centrālais varonis.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris).
Šī nav slikta diena Skorpioniem visos aspektos. Tu būsi īpaši laimīgs personīgajā dzīvē un draudzības attiecībās. Profesionālajā jomā sasniegsi lieliskus rezultātus, lielākus ienākumus un lielu morālo gandarījumu.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Šī ir pozitīva un jautra diena Strēlniekiem. Tavā dzīvē notiks kaut kas patiešām interesants. Taču esi uzmanīgs ar savām finansēm.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)
Mežāzis ir uz pareizā ceļa. Astrologs prognozē, ka šodien un tuvākajā nākotnē tev veiksies. Galvenais ir pareizi noteikt savus mērķus un prioritātes.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīri sapratīs, kā nopelnīt vairāk naudas un uzlabot savu materiālo labklājību. Neignorējiet pieredzējušāku cilvēku padomus.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivīm šī diena nesīs jaunus izaicinājumus un jautājumus. Ar dažiem uzdevumiem nebūs viegli tikt galā. Netērē laiku un nervus tukšām sarunām, citādi no problēmām neizbēgs.

Leave a Comment