Starptautiskā skaistumkonkursa “Ms & Mrs. Elite Beauty Queen 2019” preses konference

Starptautiskā skaistumkonkursa “Ms & Mrs. Elite Beauty Queen 2019” preses konference notiks 8.jūlijā plkst. 13.00 viesnīcā Radisson Blu Daugava, Rīgā, Kuģu ielā 24.

Preses konferencē piedalīsies skaistumkonkursa rīkotāji, mecenāti un dalībnieces no Latvijas. Preses konferences neoficiālajā daļā cienāsim ar plovu no restorāna “Alibaba”, kā arī sagatavotas dažāda veida pārsteiguma balvas no mūsu mecenātiem, proti, itāļu kafijas zīmola “MIKAH”, Krievijas saldumu ražotāja “Pobeda Confectionary”, dzeramā ūdens “lacuna-aqua” un vēl citiem. Preses konferences kontaktpersona – Elvīra Erlecka 29282729.

Starptautiskais skaistumkonkurss “Ms & Mrs. Elite Beauty Queen 2019” startēs 28. jūlijā, kad Latvijā ieradīsies četrdesmit pasaules skaistākās sievietes, lai cīnītos par par galvenajiem tituliem.

28.07.2019 – starptautiskā skaistumkonkursa “Ms & Mrs. Elite Beauty Queen 2019” atklašanas ballīte;

29.07.2019 – dienas sesija – fotosesija peldkostīmos Laivu Centra jahtklubā, izbrauciens ar jahtām! Neoficiālā daļa restorānā “Laivu centrs”; Oficiālais dzēriens sadarbībā ar Tribaltic.lv: vasarīgi kokteiļi, kas pagatavoti no džina Martin Miller un Villa Massa limoncello & Tonica

– vakara sesija – emocijām bagāts talantu šovs X.O Beach Lounge & Club. Pēc tam “briljantu lietus” Jūrmalā kopā ar VIP viesiem, skaistumkonkursa mecenātiem un, protams, dalībniecēm.

30.07.2019 – dienas sesija – ekskursija sadarbībā ar Hansabuss Latvia;

– vakara sesija – profilintervijas, valstu prezentācijas, atbildes uz žūrijas locekļu jautājumiem Crystal Club; Dalībnieču dress code – izsmalcitātas kleitas, diadēmas un kroņi. Piedalas VIP viesi, skaistumkonkursa mecenāti, žūrija.

31.07.2019 – dienas sesija – labdarības pasākums kopā ar bērniem ar īpašām vajadzībām sadarbībā ar mākslas galeriju INNER LIGHT un mākslinieku Vitāliju Jermolajevu;

– vakara sesija – krāšņa stilizēto nacionālo tautas tērpu parāde, kas notiks viesnīcā Pullman Riga Old Town; Neoficiālā daļa sadarbībā ar zīmolu “Latvian Pearl” – kaviārs. Dalībnieču un bērnu kopīgi darināto gleznu labdarības izsole; Oficiālais dzēriens sadarbībā ar Tribaltic.lv: Mistinguett Cava (Spānija) un konjaks DE Luze (Francija)

1.08.2019 – gala šovs “Studio 69”; afterpārtijs “Studio 69”; Oficiālais dzēriens sadarbībā ar Tribaltic.lv: šampanietis Mistinguett Cava (Spānija).

Pievienot komentāru