Speciālists pastāstīja, kā jākopj sejas āda ziemas mēnešos, lai tā mirdzētu

Kosmetoloģe Tatjana Smita pastāstīja par galvenajiem ādas kopšanas noteikumiem ziemas laikā.

“Maigā ādas attīrīšana būs pamats sezonas īpatnību dēļ – biežas temperatūras maiņas, karstums iekštelpās, sals un vējš uz ielas. Āda šajā laikā atrodas stresa situācijā, un jūsu uzdevums ir palīdzēt tai tikt galā ar ārējiem faktoriem.

Meitenēm ir svarīgi būt skaistām vienmēr, jo skaistums ir saistīts ar pārliecību par sevi un sevis izjūtu, kā arī ar sevis parādīšanu gan darbā, gan personīgajā dzīvē. Kā saka psihologi, skaistums ir sievietes ārējais atbalsts un spēcīgs resurss. Un ādas skaistums, tās veselība ir svarīgs sievietes resurss,” dalās eksperte.

Lasi vēl: Ko uzdāvināt vīramātei?

Ir svarīgi atjaunot un uzturēt ādas lipīdu barjeru. Šeit labi noder produkti ar peptīdiem, keramīdiem, eļļām un skvalēnu.

“Nākamais noteikums ir ādas mitrināšana un barošana.  Šim nolūkam izvēlieties produktus atbilstoši ādas tipam un stāvoklim. Svarīgi ir neaizmirst, uz ko jūsu ādai ir nosliece, jo tas ir galvenais, no kā atkarīgs rezultāts jūsu gadījumā. Sausas ādas kopšana ievērojami atšķirsies no taukainas vai problemātiskas ādas kopšanas. Akcenti ir jāiekļauj jūsu pamata kopšanā.

Šī ir aktīvā pīlings un aparatūras tehniku sezona ādai. Jums ir jāsagatavo un jāuztur savas ādas kvalitāte. Un šim nolūkam ieteicams izmantot mitrinošas maskas ar hialuronskābi, kolagēnu, peptīdiem, C vitamīnu. Lietojiet tās vismaz 2-3 reizes nedēļā. Daudzas sievietes aktīvi lieto skābes un retinolu, es iesaku pievērst uzmanību antioksidantiem, peptīdiem pret stresu un ādas apsārtumu,” skaidro Smita.

Kādas vēl rūpes ādai nepieciešamas ziemā

Tagad ir svarīgi lietot skābekļa maskas, veikt karboksiterapiju. Tas ļaus tavai ādai vienmēr saglabāt jaunību un skaistumu, novēršot skābekļa trūkumu. Ja tev ir kaut mazākais dzelzs trūkums, āda ir stresā un hipoksiska.

Pievērsiet īpašu uzmanību savām pamatvajadzībām: miegam, uzturam, kas būtu bagāts ar olbaltumvielām un dārzeņiem. Lietojiet savā uzturā pārtikas produktus, kas uzlabo ādas kvalitāti: avokado, sarkanās zivis, biezpienu, olas. Neaizmirstiet dzert tīru ūdeni. Vairāk uzturieties svaigā gaisā un neaizmirstiet vingrot.

Leave a Comment