Burvju kleita – “Ja pēkšņi jūtat, ka zaudējat sievišķību sevī, izdari šo…”

Reiz dzīvoja “darba zirgs”, un viņas vārds bija Natālija. Viņa visu iznesa uz savas muguras: bērnu, darbu, māju un dzīvi. Jā, viņai nebija vīra. Bet viņai bija daudz draugu un draudzenes.

Šķiet, ka viņas piedāvāja viņai palīdzību un rūpes, un vīrieši viņai izrādīja savas simpātijas. Bet nē. Zirgs bija pieradis visu nest uz saviem pleciem, un no viņas pleciem nebija iespējams kaut mazumiņu noņemt.

Natālija būtu visu uz saviem pleciem nesusi uzreiz, ja ne viens starpgadījums.

Natālijai patika sapņot. Vakarā viņa gulēja gultā, aizvēra acis un aizlidoja savā iedomātajā pasaulē. Tur viņa nebija vientuļa māte ar mazu bērnu. Tur viņa mīlēja un tika mīlēta. Tur viņa staigāja vieglās, gaisīgās kleitās, piesitot bruģim ar plāniem papēžiem.

Un Natālijai patika arī sērfot slavenajā interneta iepirkšanās vietnē. Viņa gan neko nepirka, nē. Viņa taupīja naudu, un šajos pirkumos neredzēja lielu jēgu.

Pasūtīja tikai savam dēlam skaistas drēbes un rotaļlietas.

Un te, vienā interneta iepirkšanās vietnē, Natālijai iekrita acīs kāda kleita. Un pie tam kāda kleita! Tieši tāda pati, kādā meitene staigāja savos vakara sapņos. Viņa izstiepa roku, veica dažus klikšķus un ielika kleitu interneta grozā. Pēc pasūtījuma apmaksas Natālija simt reižu pārdomāja, bet bija jau par vēlu…

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment