Šodien es izvēlos sevi

Ir viegli izvēlēties citus, viegli rakstīt mīlas stāstu scenārijus un sacerējumus, balstoties uz to, ko tu jūti. Viegli pazaudēt pašam sevi, cenšoties būt par kaut kā un kāda dzīves daļu

Šodien netaisos domāt par tevi vai minēt, kā tev iet. Esmu izlēmusi izmantot šo laiku, lai padomātu par to, ko vajag darīt, ko sasniegt un kā būt. Netaisos vairāk zaudēt laiku, skatoties savā telefonā, gaidot zvanu vai īsziņu. Netaisos vairāk tevi gaidīt.

Šodien es gribu atlaist visas domas un visu smagumu, kas sirdī. Gribu dziedināties. Es taisos pastaigāties pa parku, piezvanīt labākajai draudzeni vai vēl kādam, bet pilnīgi noteikti ne tev. Uzvilkšu to kleitu, kuru kādreiz gribēju vilkt tikai tev par prieku. Šodien darīšu visu tikai sev. Un tev nebūs ietekmes uz manu lēmumu.

Apnicis tev dot atkal jaunas un jaunas iespējas, jo rodas arvien jaunas un jaunas atrunas. Viss sākās ar manu lēmumu dziedināties. Sākās ar vienu vienkāršu, bet patiesībā ļoti svarīgu izvēli.

Viss sākās ar to, ka es izvēlējos tevi.

Viegli izvēlēties citus, jo domas par viņiem liek tev smaidīt un piešķir ritmu tavām skumjajām dienām. Viegli rakstīt scenāriju un sacerējumus par mīlas stāstiem, balstoties uz to, ko tu jūti. Viegli pazaudēt pašam sevi, mēģinot būt daļai no kāda dzīves.

Ja tu no diviem esi vienīgais, kas cenšas un, kas sapņo par nākotni, tad šī izvēle notikti tevi iztukšos.

LASI VĒL: 

4 pazīmes, kas liecina, ka tavas attiecības ir tā vērtas, lai par tām cīnītos. Nepadodies pusceļā!

Tev kļūs arvien grūtāk piecelties no gultas, kad viņš neraksta vai nezvana. Arvien grūtāk koncentrēties, kad tu visu laiku uzdod sev jautājumu, ko tu esi izdarījis vai pateicis ne tā. Un arvien grūtāk mīlēt sevi, kad tas, ar ku to gribi saistīt savu dzīvi, ir pret tevi pilnīgi vienaldzīgs. Beigās kļūst neiespējami nolikt sevi pirmajā vietā, kad tu apzināti atsakies no izvēles sev par labu.

Tāpēc šodien izvēlos sevi. Nolieku sevi pirmajā vietā. Un vēlos, lai šī “šodiena” ilgtu vienmēr. Tas ir jaunas dzīves sākums, kurā tu neesi. Tā ir mana izvēle – aizmirst tevi.

avots: cluber.com.ua

Pievienot komentāru