Šo trīs zodiaka zīmju pārstāvji izrādās īsts murgs priekš jebkuras sievietes

Starp vīriešiem un sievietēm vienmēr ir pastāvējusi noteikta spriedze savstarpējās sapratnes jautājumos. Izrādās, ka mūsu zodiaka zīme spēlē svarīgu lomu mūsu rakstura izveidē.

Tieši tāpēc vīrieši, kuri dzimuši šajās trīs zodiaka zīmēs, ir īsts murgs ikvienai sievietei. Ar mūsu dzīves tempu ir vienkārši neiespējami izturēt papildus drāmu, kas tikai sabojā mūsu nervus. Tāpēc ir svarīgi šādus vīriešus atpazīt jau iepriekš. Bet tagad paskatīsimies uz vīriešiem, kuri pieder pie šīs kategorijas, un viņu negatīvo ietekmi uz mūsu dzīvi.

Vēzis

Vēzis dzīvo, balstoties uz savām emocijām. Viņa stihija – Ūdens. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjus vienmēr piepilda tik daudz emociju, ka viņi pazaudējas un nezina kā ar tām tikt galā.

Tā kā uz vīriešiem, kas dzimuši Vēža zīmē visvairāk ietekmē mēness, dažādas mēness fāzes ir iemesls viņu emocionālajiem traucējumiem. Tev paveiksies, ja Vēzis tevi mīl, jo, lai kas arī nenotiktu, tu vari būt pārliecināts par to, ka viņš neatstās tevi vienu. Ja viņš nav pārliecināts par savām jūtām pret tevi, tad tev vajadzētu aizdomāties par to, ka vajadzētu nomainīt puisi. Neaizmirsti, ka tu neesi sava partnera personīgais psihologs un tev nav jārisina viņa emocionālās problēmas, kas parādās laiku pa laikam. Tieši tāpēc tev vajadzētu turēties tālāk no vīriešiem – Vēžiem.

Mežāzis

Mežāzi pārvalda planēta Saturns. Vīrieši – Mežāži pārāk ilgi tevi turēs aiz sevis. Viņi ir aizņemti ar to, lai ieviestu robežas savā dzīvē.

Ja tu iemīlēsi šīs zodiaka zīmes pārstāvi, viņš tik ilgi pārbaudīs tavu pacietību, ka tu vari vienkārši neizturēt. Ja tu no viņa aiziesi, viņš cietīs. Vīrieši – Mežāži vienmēr iekrīt galējībās, un kuram gan vajadzīgas šīs sāpes, kad savu problēmu ir tik daudz? Labāk šādus vīriešus neielaist savā dzīvē.

Vērsis

Vērsi ietekmē planēta Venēra, mīlestības planēta, bet neļauj, lai tas tevi maldina. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir spītīgi un var viegli paņemt visu tavu emocionālo enerģiju. Vīrieši – Vērši ir neticami pragmatiski, un viņiem nav ne jausmas kā tikt galā ar savām emocijām. Viņi var būt romantiski, bet tad viņam ir jābūt labā noskaņojumā. Kad viņi ir sliktā garastāvoklī, tad var ar saviem vārdiem likt tev justies kā sliktākajam cilvēkam pasaulē. Vērsim vieglāk ir tevi aizvainot, nekā izpaust savu mīlestību.

Kāpēc skumt, ka tavs puisis – Vērsis negrib pret tevi labi izturēties? Tu esi pelnījusi ko labāku.

avots: cluber.com.ua

Pievienot komentāru