Šo nezināja daudzi! Politiķis Hosams Abu Meri nejauši publiski atklājis kādu līdz šim nezināmu lietu par sevi

Foto – ekrānuzņēmums

Politiķis Hosams Abu Meri socvietnē publicējis vairākas fotogrāfijas no kādas tikšanās.

Tur viņš kopā ar citiem Latvijā pazīstamiem vīriešiem nodevis… Taču acīgākie kādā no fotogrāfijām pamanījuši interesantu faktu, kas varētu būt nezināms daudziem!

 

Uzmanīgi ieskatoties var redzēt, ka Hosama Abu Meri labo roku izdaiļo kāds īpašs tetovējums, kas, visticamāk, ministra kungam daudz ko nozīmē.

Lasi arī: Joki būs mazi! Meteorologi brīdina par laika apstākļiem, kas Latvijā būs jau nedēļas vidū

Lasi arī: Top-5 padomi, kā uzglabāt mātes pienu

49 gadus vecais Hosams Abu Meri ir Libānas izcelsmes politiķis. Šobrīd viņš ir Latvijas Republikas ministrs, bijis arī 12. un 14.Saeimas deputāts.

Ir precējies ar kādreizējo “Rīta Panorāmas” moderatori Lindu Mūrnieci, ir divu meitu, Adrianas Annas un Sabinas, meitu tēvs.

Tetovējumi ir mākslinieciska izpausme, kad ādas virsmā tiek iegravētas krāsainas vai melnas pigmenta vielas, radot attēlus vai rakstus. Tetovējumi ir sena tradīcija, kas sastopama daudzās kultūrās visā pasaulē. Šīs mākslinieciskās izpausmes iemesli un nozīme var būt ļoti dažādi, atkarībā no cilvēku individuālās pieredzes, kultūras, reliģiskajiem uzskatiem un personīgajām vēlmēm.

Tetovējumi var būt gan vienkārši, gan abstrakti, gan arī detalizēti un ļoti krāsaini. Cilvēki bieži izvēlas tetovējumus kā veidu, kas palīdz izpaust savu identitāti, piederību noteiktai grupai vai kopienai, izdzīvoto pieredzi vai vienkārši demonstrē to kā māksliniecisku pašizpausmi. Dažreiz tetovējumi tiek pielietoti arī kā amuleti vai simbols ar īpašu nozīmi.

Leave a Comment