Slavens kardiologs pārsteidza pasauli! Lūk kas ir iemesls liekajam svaram un sirds un asinsvadu slimībām!

Daudzās veselības problēmās, tādās kā asinsvadu aizkaļķošanās, sirds un asinsvadu slimību riska paaugstināšanās un aptaukošanās, vaino taukus.

Taču Asims  Malhotra, britu kardiologs apgalvo pretējo. Un viņš nav vienīgais profesionālis, kas problēmu skata no šīs puses.

Pēdējie pētījumi pierādījuši, ka tieši cukurs ir ļaunākais cilvēka organisma ienaidnieks.

Doktors Malhotra piebilst, ka produkti ar augstu tauku saturu ir pat labvēlīgi vispārējam veselības stāvoklim, un ir pietiekoši pierādījumu tam, ka tauki neizraisa sirds un asinsvadu problēmas.

Viņš uzskata, ka diētas, kurās ietverti tauki, pat aizsargā no sirds – asinsvadu slimībām un 2. tipa cukura diabēta.

Doktors Asims Malhotra saviem pacientiem rekomendē ēst vairāk taukus un izvairīties no beztauku produktiem. “Mani pacienti ir šokā, kad es viņiem piedāvāju produktus ar bagātīgu tauku saturu un iesaku turēties tālāk no visiem it kā holesterīnu pazeminošiem produktiem,” paskaidro kardiologs.

Dr. Malhotra paskaidroja, ka tieši  beztauku produkti paaugstina risku saslimt ar sirds un asinsvadu slimībām un piebilda, ka tauki nav aptaukošanās iemesls.

“Es pats biju atteicies no produktiem, kas satur taukus, taču uz maniem vēdera taukiem tas neatstāja nekādu iespaidu. Tieši šai momentā, kad es sāku pētīt tauku ietekmi uz vispārējo veselības stāvokli,” skaidro ārsts.

Šķir nākošo lapu, lasi turpinājumu un noskaties video

Pievienot komentāru