Skaties, kā sniegt pirmo palīdzību, insulta gadījumā. Insulta gadījumā, jūsu dzīvību glābs – ADATA!

Šo metodi izmantoja ķīniešu profesors. Uzzini, kā tas izglābj dzīvību!

Adata var glābt pacienta dzīvību insulta gadījumā. Šo ieteikumu mums dod ķīniešu profesors, kurš saka, ka jums vienmēr jābūt līdzi adatai. Unikāls un netradicionāls glābšanas veids, kas pielietojams insulta gadījumā. Visiem nepieciešams patērēt laiku, lai izlasītu šo rakstu, jo jūs nekad nezināt, kurš varētu būt atkarīgs no jums pēc brīža. Pēc tam, kad kādam ir insults, viņam nepieciešama atpūta un neatliekamā palīdzība. Šie padomi palīdzēs glābt pacientam dzīvību.

Esiet mierīgs. Neatkarīgi no tā, kur atrodas upuris, to nedrīkst kustināt, jo, ja jūs pārvietojiet pacientu kapilāri pārplīsīs, tas izsauks asiņošanu smadzenēs. Ja jums ir šļirce – tas ir pat labāk; bet var noderēt arī parastā šujamā adata. Pieturiet adatu virs uguns, šķiltavām vai sveces, lai sterilizētu, bet pēc tam to izmantojiet, lai iedurtu visiem 10 pirkstu spilventiņiem.

Nekādus konkrētus akupunktūras noteikumus nav jāievēro, galvenais dūrienam jābūt netālu no naga. Iedurt vajag tā, lai parādītos asins. Ja asinis netek, tad vajag uzspiest uz pirksta, lai asins sāktu tecēt. Kad visi 10 pirksti asiņo uzgaidiet dažas minūtes – jūs redzēsiet, ka slimnieks atgriezīsies pie dzīvības! Ja cilvēka mute ir sašķiebusies , sāciet masēt viņa ausis, kamēr tās kļūs sarkanas.

Tad ieduriet ar adatu katrā auss ļipiņā, lai izplūst pāris pilienu asiņu no katras auss. Pēc dažām minūtēm slimnieka mute vairs nebūs šķība. Lūdzu, uzgaidiet, kamēr slimnieks būs normālā stāvoklī, tad jādodas uz slimnīcu. Šī metode ar asinsizliešanu, lai glābtu dzīvību — ir tradicionālās ķīniešu medicīnas metode. Šīs metodes piemērošana praksē nodrošina gandrīz 100% rezultātu un ar tā palīdzību cilvēki var pārdzīvot insultu.

avots: fishka100.ru

Pievienot komentāru