Skolniece palika stāvoklī no 10 gadu veca zēna un tagad atrāda kā viņa izskatās pēc dzemdībām

Nepilngadīga Železnogorskas iedzīvotāja parādīja, kā izskatās viņas vēders pēc dzemdībām. Par Dašu Sudnišņikovu no Železnogorskas kļuva zināms pēc raidījuma, kuru vada Andrejs Malahovs. 13 gadus vecā Daša ēterā atzina, ka gaida bērnu un viņas draugam ir tikai 10 gadu.

Skolniece teica, ka plāno dzemdēt bērnu un neveiks abortu.

16.augustā pasaulē nāca mazā Emīlija. Daša savā lapā, sociālajos tīklos, paziņoja sekotājiem par dzemdībām un par tām emocijām, ko dod bērna dzemdēšana. Savā Instagram Daša raksta, ka dzemdības nebija tik briesmīgas un biedējošas, kā viņa bija iedomājusies. Pirmās velkošās sāpes vēderā Daša sajuta ap 21:00, pēc 30-40 minūtēm sāpes jau bija stipras, un viņa izsauca ārstu.

LASI VĒL: Viņa pirmo reizi kļuva par māti 65 gadu vecumā. Kāda ir šīs sievietes dzīve 10 gadus vēlāk, kā dzīvo māte un meita?

Ginekologs meiteni pārbaudīja un viss liecināja par to, ka jādodas uz slimnīcu. Ārsts meitenei lika salasīt nepieciešamās mantas, kas būs nepieciešamas dzemdību nodaļā. Skolniecei nedaudz iestājās panika par notiekošos, bet tas viņai netraucēja nofilmēt arī kādu video, lai parādītu procesu saviem sekotājiem.

Daša sociālajos tīklos stāstīja, ka pēc dzemdībām ar bērniņa aprūpi gāja grūti, jo nebija nepieciešamo zināšanu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

COMMENTS

Pievienot komentāru