Šis dzēriens attīrīs artērijas un nosargās no slimībām sirdis!

Sirds-asinsvadu saslimšanas ir diezgan nopietna problēma šodien. Hipertonija izstiepj asinsvadus un artēriju sieniņas. Diemžēl tas paaugstina holesterīna līmeni asinīs.

Augsts holesterīna līmenis ir viens no sirds-asinsvadu saslimšanu pamata iemesliem. Tauki no ēdiena, kuru jūs ēdiet, kā likums uzkrājas asinsvadu gļotādā.

Šie tauku uzkrājumi veido ateromas, kuras savukārt izsauc iekaisumu asinsvada sieniņā.

Šo tauku nogulumu sabiezējumi patiesībā ir palēninātas iedarbības spridzeklis, tāpēc ka viņi rada piepešas pārtrūkšanas draudus.

Ir liela iespējamība tam, ka šie sabiezējumi var ierobežot artērijas un bloķēt tās. Tāpat tie arī palielina pēkšņas sirdslēkmes risku.

Jūs variet kontrolēt šo stāvokli ar vairākiem paņēmieniem. Pirmkārt, ieviesiet dažās izmaiņas savā ēdienkartē. Ēdiet vairāk produktu ar zemu tauku saturu un augstu šķiedrvielu saturu. Pārliecinieties, ka jūsu uzturs satur pietiekamu daudzumu antioksidantu.

Rozīnes ar zemu tauku saturu, un tajās ir papilnam antioksidantu un šķiedrvielu. Tās ir lieliski piemērotas tam, lai novērstu un samazinātu sliktā holesterīna uzkrāšanos un tādā veidā aizsargātu asinsvadus.

Pamēģiniet šīs sulas recepti, lai attīrītu artērijas un novērstu sirds slimības.

Šķir nākošo lapu, uzzini sastāvdaļas un pagatavošanas gaitu

Pievienot komentāru