5 lietas, kuras nedrīkst ņemt – un pat dot – uz parāda. Obligāti atcerieties to!

Dažas lietas stingri aizliegts dot vai ņemt uz parāda. Tā jūs nosargāsiet gan sevi, gan citus cilvēkus no problēmām un strīdiem.

Dažreiz priekšmeti patiešām var radīt negatīvu auru mājās, raksta Mesaje Inspirationale. It īpaši tie, kas labāk par citiem saglabā savu īpašnieku enerģiju.

Sāls

Sāli aizliegts dot pat zem jebkura iegansta. Tā ir viena no vissvarīgākajām maģiskajām komponentēm. Daudzi cilvēki, kuri aizņēmās sāli, pazaudēja savu veiksmi un saskārās ar jaunām problēmām.

Trauki

Tās ir lietas, kuras atstāj ietekmi uz visas mājas enerģētiku. Nekad neaizņematies traukus. Un pats galvenais, neturiet mājās ieplīsušas krūzes vai šķīvjus. Tas „zog” veiksmi un labklājību.

Apģērbs

Daudzi cilvēki domā, ka mainīties ar apģērbu ir normāli.

Bet tie ir ļoti personīgi priekšmeti, kuri nodod cita cilvēka enerģētiku. Un apavi ir visbīstamākie šajā ziņā, jo tā visvairāk uzkrāj negatīvo enerģiju.

Rotaslietas

Metāli – tie lieliski pārvada ne tikai elektrību, bet arī mūsu jūtas un emocijas. Tas pats attiecas uz juvelierizstrādājumiem.

Uzvelkot sev cita cilvēka rotaslietas, jūs variet piesaistīt viņa problēmas savai dzīvei.

Visdrošākie metāli – sudrabs un platīns, bet visbīstamākie akmeņi – mēness akmens, kristāli.

Slota

Ja cilvēks kādam aizdeva slotu, tad viņu var gaidīt nepatikšanas finanšu sfērā, negaidīti naudas tēriņi vai problēmas darbā.

Un jūs ticat visam tam? Ko jūs nekad neaizdotu?

avots: lifter.world

Pievienot komentāru