Sievietei izdevās divu gadu laikā zaudēt teju 200 kg liekā svara! Palūkojiet, cik fantastiskas pārvērtības!

Ņemot vērā ārstu ieteikumus, Nikija notievēja mazāk kā trīs mēnešu laikā. Tikai tad ārsti ļāva viņai veikt kuņģa samazināšanas operāciju. Neskaitot prieku, sievieti māca arī bailes, ka viņas kāre pēc ēdiena pavisam drīz atgriezīsies un viss aizies vecajās sliedēs.

“Šī gada sākumā mans labākais draugs, Maikls, veica kuņģa samazināšanas operāciju. Viņš nomira. Iespējams, ka arī man būs tāds pats liktenis…” stāstīja Nikija. Taču viņa tik un tā nolēma par labu operācijas veikšanai.

Cik labi, ka operācija noritēja veiksmīgi! Gads pēc šīs procedūras Nikijai bija vienkārši neticams – viņa 12 mēnešu laikā bija zaudējusi 91 kg! Ja jūs palūkosieties uz fotogrāfijām “pirms” un “pēc”, tad viss uzreiz kļūs skaidrs. Nikija tagad ir pavisam cits cilvēks.

Taču Nikija vēlējās aizrakties līdz savas slimības saknēm. Viņa vērsās pie terapeita, lai sastādītu ēšanas plānu un noskaidrotu, vai viņa gadījumā agri vai vēlu neatgriezīsies pie vecajiem ēšanas paradumiem.

Protams, ka Nikijai nenācās viegli – bija kāpumi un kritumi, kā jau jebkurā tievēšanas procesā. Tad ārsti teica, ka ir iespējams veikt ādas samazināšanas operāciju, taču tam nepieciešams nomest nost vēl lieko svaru. Tieši tas motivēja Nikiju visvairāk!

Tagad iedomājieties viņas noieto ceļu – Nikija kopumā nometa 160 kg! Ārsti apstiprināja ādas samazināšanas operāciju, kuras rezultātā viņai nogrieza nost vēl 25 kg liekās ādas. Diemžēl Nikija piedzīvoja iekšējo asiņošanu, kuras rezultātā viņai nācās atgriezties slimnīcā, lai veiktu trešo operāciju.

Taču viss beidzās labi. Nikija izveseļojās un tūdaļ jau varēja atgriezties mājās. Šodien viņa sver 87 kg, bet viņa tik un tā turpina cīnīties, lai liekais svars nenāktu vairs klāt, ievērojot veselīgu dzīvesveidu.

Nikija tagad ir patiesi laimīga, jo tagad jūtas daudz labāk un ir ieguvusi pašpārliecinātību. Viņai pat izdevās atrast savu mūža mīlu!

Mēs arī priecājamies par Nikiju, jo attēlā redzams viņas vīrs – Markuss.

Dzīvē nekas nenāk viegli, īpaši tad, ja runa ir par liekā svara samazināšanu un pilnīgu dzīvesveida maiņu. Taču Nikija ir apbrīnojams piemērs, ka tas ir iespējams!

Viņa izturēja šo grūto cīņu!

Noteikti dalieties ar šo rakstu arī ar saviem draugiem! Kādam šis stāsts var kļūt par īstu iedvesmas avotu!

avots

Leave a Comment