Sievietei izdevās divu gadu laikā zaudēt teju 200 kg liekā svara! Palūkojiet, cik fantastiskas pārvērtības!

Jūs varat iedomāties, kā tas ir, kad ir 90 kg liekā svara? Rodas grūtības staigāt, elpot, pat vienkārši stāvēt. Domājat, ka tāds liekais svars nav iespējams?

Nikijai Vebsterei tā bija ikdiena. Kad viņai bija 34 gadi, sievietes stāvoklis bija kritisks. Sava svara dēļ (272 kg), viņa atradās uz nāves robežas.

Tik nereāli lielu svaru sieviete ieguva tādēļ, ka viņai bija neapstādināma kāre pēc ēdiena.

“Mans ķermenis nebija tikai resns – tas bija slims. Es vienkārši nespēju uz sevi skatīties. Taču es neko nevarēju ar sevi padarīt, jo ēdiens bija mana atkarība. Tās bija kā narkotikas, no kurā nekādi nespēju tikt vaļā,” stāsta Nikija.

Taču pavisam negaidīti meitenei pienāca dzīvē brīdis, kad nācās krasi mainīties. Viņu uzaicināja piedalīties šovā “My 600 lb life”. Nikija visu ļoti kārtīgi apdomāja un saprata, ka liekais svars ir tik ļoti bīstams viņas veselībai, ka kaut kas lietas labā ir jādara. Viņa pārvācās no Arizonas uz Teksasu, lai atrastos pēc iespējas tuvāk pieredzējušiem ārstiem.

Nikija cerēja, ka svara samazināšanas operācija spēs uz visiem laikiem atrisināt viņas problēmas. Taču ārsti paskaidroja, ka no sākuma viņai nepieciešams patstāvīgi nomest vismaz 20 kg liekā svara, lai vispār varētu veikt operāciju.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru