Sieviete nodomāja, ka viņas suni sakoda kukaiņi. Līdzko viņa ielūkojās kārtīgāk, nekavējoties izsauca policiju!

Ir cilvēki, kuriem noteikti nedrīkst mājās turēt mājdzīvniekus un pat laist tiem tuvumā dzīvniekus. Pavasarī Haidena Hovarda pamanīja, ka viņas sunim kaut kas nav kārtībā.

Kamēr Haidena atradās mājās, viņas suns Džeksons skraidīja pa mājas pagalmu. Kad sieviete viņu pasauca iekšā, suns izskatījās no vienas vietas noklāts ar smagiem kukaiņu kodumiem.

Kad viņa palūkojās uz dzīvnieka rētām, izrādījās, ka tas ir kaut kas daudz briemsīgāks…

Viss Džeksona ķermenis bija noklāts ar nelieliem ložu caurumiem.

“Es biju tādā šokā, ka pat nezināju, ko īsti darīt,” stāstīja Haidena.

Kad viņa saprata, ka uz Džeksonu tika šauts, viņa nekavējoties veda dzīvnieku uz veterināro klīniku. Apskates laikā veterinārie ārsti pamanīja dzīvnieka ķermenī neskaitāmas mazas lodes, kas šautas no pneimatiskā ieroča.

“Tās bija visur: viena lode bija iesprūdusi tieši pie plakstiņa, viena bija ausī, viena celī,” sašutusi stāsta Haidena.

Šāviena vietas bija tik daudz, ka veterinārajam ārstam nācās ļoti daudzās vietās skūt nost sunim matus. Kopsummā tika izņemtas 27 lodes, bet vēl 20 lodes nācās atstāt suņa ķermenī, lai izņemšanas laikā neradītu dzīvniekam nopietnus veselības apdraudējumus.

Pēc tam veterinārie ārsti pamanīja vēl 20 lodes šāviena vietas. Kopumā sunim bija vairāk nekā 70 šāvieni ķermenī. Sieviete nevarēja saprast, kā nabaga sunim, kas nevienam nedarīja pāri, varēja nodarīt tādus miesas bojājumus.

Bija aizdomas, ka šāvieni nākuši no kaimiņu dārza, tādēļ policija nekavējoties ķērās klāt teritorijas pārmeklēšanai. Pavisam drīz kaimiņu dārzā tika atrasts paslēpts ierocis ar lodēm. Šie kaimiņi jau iepriekš tika sodīti saistībā ar narkotikām.

Mēs ļoti ceram, ka vainīgais vīrietis nokļūs aiz restēm uz ilgu laiku. Gribas ticēt, ka pēc tam, kad viņš tiks atbrīvots, vairs nekad mūžā nepacels roku pret dzīvnieku.

Šķir nākošo lapu, lasi turpinājumu un noskaties video

Pievienot komentāru