Šie 8 triki var radīt revolūciju jūsu garderobē

Pateicoties šiem trikiem manā dzīvē ir daudz kas mainījies! Vienmēr no rīta kaut kur steidzos, bet vēlos, lai viss būtu perfekts… Tagad nešaubos – tas ir iespējams.

Šie sievišķīgie triki palīdzēs tev vienmēr izskatīties glīti, pat tad, kad tev pietrūkst laika! Es dalos ar padomiem, kurus esmu apguvusi no savas pieredzes. Tie ir pārliecinoši veidi, kā uzlabot savu izskatu!

Ja jūsu jaunie džinsi krāso, uz nakti iemērciet tos auksta ūdens un etiķa šķīdumā. Vairs nekādu nepatīkamu zilu traipu!

Ar iestrēgušu rāvējslēdzēju var tikt galā ar parastu vasku. Vienkārši uzberiet to uz slēdzenes, un problēma uzreiz būs atrisināta.

Uzvelkot jaunās zeķubikses, apsmidziniet tās ar matu laku pa visu virsmu. Tas palielinās to izturību par 50 %, un uzrautas zeķbikses vairs nebūs problēma!

Ja jūsu džinsi ir pārāk gari, bet jums tie uzreiz ir jāuzvelk, izmantojiet šo triku. Ar līmlenti var “samazināt” bikšu kāju garumu! Avārijas gadījumā var palīdzēt arī divpusējā līmlente.

Lasi vēl: Lietas, kas palīdzēs jums tikt galā ar jebkuru situāciju: 5 psihologa triki

Ja lieta jums ir maza kādā noteiktā vietā, piemēram, džinsu jostasvietā, mēģiniet to nedaudz izstiept, kamēr tā ir mitra pēc mazgāšanas. Efekts ir lielisks!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 47%

0%

Skūšanās putas noņems jebkādus kosmētikas traipus.

Lai izstaipītu ādas jaku, izejiet ārā vieglā lietū. Tā pieguļ kā veidne, sekojot jūsu ķermeņa kontūrām!

Pumeks dara brīnumus, lai notīrītu savēlušos apģērbu.

 

Pievienot komentāru