Šī gada Jaungada galds ir jāklāj gudri, lai neapvainotu Pūķi un izpelnītu viņa labvēlību

Rieksti

Rieksti ir gudrības simbols. Tas nozīmē, ka tie ir ideāli piemēroti, lai tiktos ar pūķi. Jūs varat pasniegt lazdu riekstus, makadāmijas, zemesriekstus, mandeles, Indijas riekstus vai valriekstus jebkurā formā. Dažiem garšo rieksti saldā karamelē, savukārt citiem garšo pikantā vai sāļā pārklājumā. Citiem vienkārši garšo sāļi. Izvēlieties skaistas bļodas riekstiem un novietojiet tos dažādos galda stūros. Šī ir ēsma Pūķim, lai viņš noteikti ieskatīsies tavā mājā un piepildīs to ar žēlastību.

Augļi

Pūķa gadā nevajadzētu taupīt uz augļiem. Saldajam galdam varat pagatavot augļu šķēles. Vai arī izkārtojiet vīnogu ķekarus ap siera šķīvi. Šajā gadījumā pasniedziet šķidrāku medu un ogu konfigūriju mazos mērces trauciņos. Ja vēlaties ietaupīt naudu, pacienājiet savus draugus ar konservētiem bumbieriem. Ābolu pīrāgi der arī desertam. Bet šoreiz labāk neeksperimentēt ar recepti. Pārskatiet savu ģimenes pavārgrāmatu un izvēlieties kaut ko pazīstamu. Tādā veidā jūs un jūsu viesi ielaidīsiet priecīgus notikumus savās mājās visa gada garumā.

Dārzeņi

Ja vēlaties, lai 2024. gads būtu veselīgs, neaizmirstiet par dārzeņiem. Tos var pasniegt sautētas, vārītas, marinētas, ceptas un kaltētas. Bet tajā pašā laikā uz galda jābūt salātiem no svaigiem dārzeņiem. Labākajā gadījumā jūs aizmirsīsit par savām sāpēm 365 dienas!

Cukurs un medus

Pūķis ir liels desertu cienītājs. Palutini sevi un visus uz svētku nakti aicināto ar saldumu pārpilnību. Vislabāk, ja tie ir sagatavoti ar savām rokām. Šādi deserti ir labklājības un veiksmes magnēts. Noteikti izcep savu iecienīto kūku. Padomājiet par saldumiem, ko bērni dievina. Pievienojiet tos izvēlnei. Varat lūgt viesiem papildināt jūsu galdu ar saldumiem no viņu ēdienkartes. Jo vairāk desertu, jo labāk!

Lasi arī: Viktorija Raidos Pareģojums: Tikai šīm 3 Zīmēm Novembra beigās būs sagaidāma Patiesi milzīga veiksme

Produkti, no kuriem labāk izvairīties, svinot jauno 2024. gadu

Sīpols

Loks simbolizē asaras. Tiešām, kāpēc tas tā būtu? Pārliecinieties, ka, ja šogad uz jūsu galda kāds ir, tas būs minimālā daudzumā. Vienai lielai salātu bļodiņai pieļaujama puse sīpola un četriem kilogramiem gaļas – vesels sīpols. Ne vairāk, pretējā gadījumā jūs radīsit nepatikšanas savai ģimenei . Tāpēc jums ir jābūt uzmanīgiem ar savu iecienīto “Shuba” vai jāgatavo bez sīpoliem.

Sēnes

Sēnes ir vilšanās simbols. Lai nevilinātu likteni, pilnībā atsakieties no tiem Jaungada ēdienkartē. Un trīs dienas pēc svētkiem jau var gatavot sēņu ēdienus. Autoritatīvi zvaigžņu eksperti saka, ka, to darot, jūs būsiet sev pateicīgs veselu gadu. Nu, pārbaudīsim.

Kivi

Vienīgais izņēmums no visiem Jaungada ēdienkartes augļiem ir kivi. Kādu iemeslu dēļ Pūķim ar viņu nebija labas attiecības. Ja jūs nevarat pilnībā atteikties no iecienītākās delikateses, tas ir pieņemams tikai sukādes veidā.

Daudzi no iepriekš minētajiem padomiem jums var šķist dīvaini. Būsim godīgi, arī mēs. Tomēr mēs neuzdrošināmies strīdēties ar pieredzējušiem zvaigžņu ekspertiem. Ja zināt, kā papildināt mūsu sarakstu, kopīgojiet to komentāros zem raksta. Mēs ar prieku izlasīsim visus ieteikumus!

Leave a Comment