Šī gada Jaungada galds ir jāklāj gudri, lai neapvainotu Pūķi un izpelnītu viņa labvēlību

Ir pienācis laiks domāt par Jaunā gada sagaidīšanu. 2024. gadā to simbolizēs spēcīgais Pūķis. Atcerēsimies, ka Pūķis nozīmē gudrību, spēku un neatlaidību. Mūsu šodienas rakstā mēs dalīsimies, kādam jābūt Jaungada galdam 2024. gadā. Tāpat lasītājiem pastāstīsim, no kādiem ēdieniem un produktiem vajadzētu izvairīties. Priecīgu lasīšanu!

Jaungada galds – 2024: galvenie noteikumi, kā satikt pūķi, lai gads būtu veiksmīgs

Kādiem produktiem jābūt klāt?

Gaļa

Pārliecinieties, ka jūsu viesiem ir pieejams plašs olbaltumvielu klāsts. Jūs varat svinēt 2024. gadu, pasniedzot teļa gaļu, cūkgaļu, maigu vistu, trušu vai tītaru. Jēru no svētku ēdienkartes labāk izslēgt. Šis ir īpašs produkts. Ja 2023. gadā jums bija finansiālas problēmas, iesakām priekšroku dot cūkgaļai, bet, ja attiecības jums neizdevās, pagatavojiet trusi. Ja jūs ciešat no apātijas un neapmierinātības, sāciet ēst teļa gaļu. Tieši tā saka zvaigžņu eksperti.

Zivis un jūras veltes

Lai Jaunajā gadā justos tikpat ērti kā zivs ūdenī, svētku vakarā jāiepriecina savi viesi. Pūķis ir pozitīvi noskaņots pret heku, asaru un karpu. Viņš neatteiksies arī no pildītās līdakas. Runājot par jūras veltēm, ierobežojumu nav. Ja iespējams, iegādājieties sarkanos ikri un pagatavojiet pankūku rullīšus, kanapē ar smilšu cepumiem vai klasiskas sviestmaizes.

Lasi arī: Viktorija Raidos Pareģojums: Tikai šīm 3 Zīmēm Novembra beigās būs sagaidāma Patiesi milzīga veiksme

Iesakām svētku ēdienkartei pievienot marinētus kalmārus un vārītas garneles. Vai arī varat tos pasniegt gludā, saldā, krēmīgā mērcē. Lai pievienotu garšvielu, pievienojiet nedaudz smaržīgos piparus un dažas nelielas ķiploka daiviņas. Pasniedzot ēdienu, izrotājiet to ar zaļumiem. Izmantojiet dilles, pētersīļus vai baziliku.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment