Šī fotogrāfija palīdzēja mātei diagnosticēt bērnam vēzi. Neticami!

Bērns ar diagnozi – vēzis, ir katra vecāka ļaunākais murgs. Parasti ziņas ir nedaudz sagaidāmas, jo tās nāk pēc tā, kad nedēļām vai mēnešiem ilgi izieti visādi testi un nodotas daudz analīzes, lai noskaidrotu, ar ko bērns ir slims. Mammai no Ilinoisas apstākļi, kas saistīti ar viņas dēla diagnozi, bija negaidīti. Šis rezultāts ir fotogrāfija, kuru uzņēma ar mobilo telefonu.

Šis atklājums notika pēc tam, kad mamma izlasīja rakstu par vēža diagnozi, kurā parādīja fotogrāfiju, kurā acs zīlītes bija baltas, kameras zibspuldzē.

Tas ir acīmredzams fakts, ka lielākajā daļā gadījumu kameras zibspuldze noved pie nepievilcīgām sarkanām acīm, kas visiem nepatīk. Izlasījusi rakstu, viņa uzzināja par potenciālo veidu, kā aplūkot sava dēla acis. Kad fotogrāfijā bija viena balta acs zīlīte, viņa saprata, ka dēla veselība ir jāpārbauda.

Vēža diagnoze tika apstiprināta – retinoblastoma. Rets acs vēža veids, kas piemeklē galvenokārt mazus bērnus. Tas sākas tīklenē un turpinās izplatīties ilgu laiku. Visbiežāk sastopamie simptomi ir baltas acis fotogrāfijās, apsārtums un tūska. Šos simptomus var viegli palaist garām vai kļūdaini cīnīties ar citām problēmām, piemēram, uzskatīt to par alerģiju. Bez ārstēšanas vēzis var izraisīt redzes samazināšanos vai aklumu un viegli izplatīties uz citām ķermeņa daļām.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru