Šī fotogrāfija palīdzēja mātei diagnosticēt bērnam vēzi. Neticami!

Ne velti šī māte izmantoja savu viedtālruni, lai pārbaudītu, vai bērnam nav audzējs. Viņa ne reizi vien redzēja bērna acīs kaut ko neparastu, kas šķita kā zirnekļa tīkls. Izlasījusi rakstu par diagnozi, kas bija veikta ar fotogrāfijas palīdzību, viņa veica eksperimentu. Tiklīdz viņas bažas bija apstiprinājušās, viņa nekavējoties pieteicās pie pediatra.

Ārsti uzsver, ka šis diagnostikas veids nav kaitīgs, un ikviens vecāks var justies komfortabli, izmantojot šo testu, lai pārbaudītu sava bērna acis. Tomēr ir svarīgi saprast, ka tests nav 100% precīzs. Tas nozīmē, ka dažas fotogrāfijām var būt anomālijas no galvas vai gaismas virziena, kas liek cilvēkiem raizēties bez iemesla. Vēl satraucošākajos apstākļos gaisma var neatspoguļot baltu krāsu pat tad, ja ir audzējs. Tas var novest pie ļoti nopietnas slimības ārstēšanas nokavēšanos

Vecākiem ir svarīgi vienmēr sekot saviem instinktiem. Šī māte patiesi uztraucās, ka kaut kas nav kārtībā, un tas bija pamatoti. Vienmēr jāpierakstās pie pediatra, lai pārliecinātos, vai nav problēmu. Tas vēl reiz pierāda, ka nopietni jāuzsver arī mazo bērnu acu apskates svarīgumu, pat tad, ja redzes problēmas nav acīmredzamas.

avots: fithacker.ru

Leave a Comment