Sāc dienu ar šiem 3 atgādinājumiem un novēro, kā tava dzīve pārmainās

Viss, kas notiek, notiek uz labi. Reizēm labāk atlaist, nekā mēģināt kontrolēt to, pār ko mums nav vara. Katru rītu sev šo atgādini.

Viedie tic, ka dzīve atnes pārmaiņas katru dienu, un mums no tām vajag gūt mācību. Viņi tic, ka dzīves jēga slēpjas tajā, ka tu maksimāli izdzīvo un sajūti katru pieredzi, kuru mums atnes dzīve. Un tieši tajā arī slēpjas mūsu dzīves ceļojuma jēga. Mums jāiegūst vērtīgas mācības un jāpielieto tās praksē.

Visefektīvākais veids, kā piedzīvot dzīvi, ir katru dienu to praktizējot. Šajā rakstā mēs kopīgojam trīs atgādinājumus, kas palīdzēs sākt dienu uz pareizas nots.

Es nenesu atbildību par to, ko nevaru kontrolēt.

Mums visiem ir bailes no nezināmā. Lai to pārvarētu, mēs cenšamies kontrolēt visus mūsu dzīves aspektus. Mēs cenšamies darīt visu, lai notikuma sekas būtu labvēlīgas. Tādā veidā mēs risinām problēmas, kas mūs sasniedz.

Tajā pašā laikā mēs pilnībā aizmirstam faktu, ka augstākas varas arī rūpējas par mums. Piemēram, es vairākkārt esmu ievērojis, ka, tiklīdz es pārtraucu mēģināt kontrolēt citus ar visu savu spēku, situācija uzlabojas, it kā pat no sevis.

Viss, kas notiek, notiek uz labu. Tāpēc reizēm ir labāk atlaist, nekā mēģināt kontrolēt to, pār ko mums nav vara. Katru dienu sev par to atgādini.

Es piedošu sev un apkārtējiem cilvēkiem.

Māka piedot sev un apkārtiem spēlē lielu lomu tajā, cik mēs esam laimīgi. Ir vērts atgādināt, ka cilvēki reizēm var veikt neapdomīgu rīcību un kļūdīties.

Svarīgi ņemt vērā iemeslus, kāpēc tu vai viņi ir rīkojušies vienā vai otrā veidā.

Es nenosodīšu cilvēkus un notikumus.

Mūsu prāts nekad neatpūšas. Tas strādā 24 stundas diennaktī. Viss dēļ tā, lai mēģinātu paredzēt mūsu nākotni. Neskatoties uz visiem mēģinājumiem, dzīve ir pilna pārsteigumu, kuriem mēs neesam gatavi. Uztver šīs pārmaiņas nevis kā notiekošo, bet gan kā dzīves brīnumu.

Ikviens dzīves brīdis ir brīnišķīgs, un ir vērts iemācīties to pilnībā izbaudīt.

avots: cluber.com.ua

Pievienot komentāru