Rudens pēdējais pilnmēness iepriecinās tikai šīs zodiaka zīmes

Rudens pēdējais pilnmēness, kas iestāsies 27. novembrī, trīs zodiaka zīmju pārstāvjiem nesīs lielu laimi. Viņi spēs atrisināt visas problēmas un ticēs, ka brīnumi patiešām notiek.

Dvīņi

Pilnmēness vairos jūsu praktiskās iemaņas un humora izjūtu. Jūs spēsiet ar smaidu un jokiem atrisināt visas savas problēmas, nogludināt asus stūrus un sākt jaunu dzīvi. Pasmieties arī par sevi, jo jūs noteikti negaidījāt, ka šī īpašība jūs novedīs pie panākumiem.

Mēģini neapstāties pie sliktā. Pilnmēness gatavo tev ļoti patīkamu pārsteigumu, tāpēc gatavojies labām ziņām un neaizmirsti nosvinēt savus panākumus tuvāko cilvēku lokā, nepazīstamus cilvēkus vajadzētu turēt atstatus.

Skorpions

Šajā Pilnmēnesī tu vari saņemt negaidītu atbildi uz jautājumu, kas tevi jau ilgi uztraucis. Turklāt tev būs iespēja atrisināt savas finansiālās problēmas. Ja esi plānojis sākt kaut ko no nulles vai pārbaudīt savus spēkus pavisam jaunā jomā, dodies uz priekšu.

Pilnmēness tev nesīs veiksmi un laimi. Jums izdosies paveikt to, par ko jau sen esat sapņojis. Nešaubies par saviem spēkiem un neklausies tajos, kas centīsies likt tev novirzīties no ceļa.

Lasi vēl: Vienkārši, bet efektīvi apavu uzglabāšanas noteikumi

Zivis

Rudens pēdējais pilnmēness, ko dēvē arī par bebru vai sala mēnesi, ļaus tev noņemt rozā brilles. Tu saskarsies ar realitāti un sapratīsi, ka, iespējams, kaut kur esi kļūdījies. Tomēr neskumsti, jo šī ir tava iespēja būt laimīgam.

Veidojiet jaunu plānu, meklējiet alternatīvus risinājumus un nebēdziet no grūtībām. Jūs būsiet pārsteigts, bet jums patiešām izdosies. Pilnmēness neļaus jums zaudēt.

 

 

Pievienot komentāru