Radošo industriju konference “Subject: Creativity” jau nākamnedēļ

Jau nākamajā piektdienā, 16. februārī, Liepājas koncertzālē “Lielais dzintars” pulcēsies radošie prāti no visas Latvijas, lai apmeklētu jau ceturto radošo industriju konferenci “Subject: Creativity”. Konferenci apmeklēs dalībnieki no kopumā 35 Latvijas pilsētām, tostarp, Rīgas, Cēsīm, Rēzeknes, Daugavpils, Ventspils, Dobeles un Jelgavas.

Šogad konferences īpašais viesis būs reklāmas jomas pārstāvis Niklas Frings-Rupp, kurš ir pasaules prestižākās reklāmas skolas “Miami AD school” Eiropas filiāles dibinātājs un viena no lielākajām autoritātēm relāmistu vidū visā Eiropā. Pirms skolas dibināšanas strādājis ar neskaitāmiem pasaules līmeņa zīmoliem, tostarp, BMW, Mini Cooper, Apple, Der Spiegel, Unicef un daudziem citiem.

Lektoru vidū dzirdēsiet arī Pēteri Kļavu (bērnu reanimatologu), Daini Grūbi (aktieris), Baibu Sipenieci-Gavari (TV un raidījumu vadītāja), Tomu Kokinu (arhitekts), Andreju Mediņu (priesteris), Miķeli Baštiku (grafikas dizainers), Ievu Kalvi (ekonomikas zinātņu doktore), Uvi Helmani (titulēts basketbolists, treneris), Mariku Latsoni (grafikas dizainere, ceļotāja), Uģi Balmaku (Iphone photography school līdzīpašnieks), Imanta Ziedoņa fonda Viegli komandu un citus.

Kā intervijā laikrakstam “Diena” stāsta viens no gaidāmās konferences lektoriem Gustavs Terzens: “Uztveru, ka man ir ļoti liels gods piedalīties šajā pasākumā, biju tur arī pagājušajā gadā. (..) Tas ir liels izaicinājums iekļauties tajās 15 minūtēs, runāt par tēmu ļoti tieši. Tur nav laika sildīt publiku. Jādod tas, ko cilvēki paši nevar atrast internetā, universitātē vai vēl kur. Respektīvi tam jābūt kam tādam, kas tev pieder, bet ko neviens nezina. Un tā ir personiskā pieredze, personiskie noslēpumi, par kuriem jābūt gatavam runāt. Tā sadaļa, kurā runāšu, saucas Pagrieziena punkti. Tās ir transformācijas dzīvē. Bez tām neiztikt. Mēs varam noliegt vai pretoties, bet transformācijas ar mums notiek, mēs maināmies. Runāšu par to, ka iekšēji mums ir kritiska pretestība gatavām idejām.”

Interesenti aicināti reģistrēties apmeklējumam klātienē vai iegādāties pieejas kodu, lai skatītos konferenci tiešraidē. Visa informācija un reģistrācija: www.subjectcreativity.lv

Pievienot komentāru