Populārais latviešu dziedātājs Lauris Reiniks vienā no Latvijas aptiekām piedzīvo pamatīgu pārsteigumu

Foto – ekrānuzņēmums.

Latvijā populārais dziedātājs un TV raidījumu vadītājs Lauris Reiniks apmeklējot aptieku, piedzīvojis pamatīgu, bet ļoti patīkamu pārsteigumu. Par to viņš ierakstījis socvietnē “X”.

Viņš raksta: “Valodas var mācīties un iemācīties jebkurā vecumā. JA GRIB. Vakar Benu aptiekā mani reāli pārsteidza aptiekāre (50+) , kura tik smuki ar mani runāja latviski. Tikai pēc tam pamanīju zīmīti ar 🇺🇦, ka “esmu no Ukrainas”. Paslavēju, viņa pateicās un piebilda, ka šis esot viegli.”

Atgādināsim, ka aptuveni pirms mēneša Lauris brīdināja, ka ar viņa profilu socvietnēs regulāri notiek krāpšanas mēģinājumi. Par to viņš ierakstīja gan socvietnē “X”, gan socvietnē “Facebook”.

“Dārgie draugi un sekotāji! Šī bilde ir vienīgais profils, kas man šeit ir.

Ja zilais verifikācijas simbols nav blakus manam vārdam, lūdzu, dariet to neatbildēt vai sazināties ar šiem viltus profiliem, kas uzdodas par mani. Mēs ziņojam un bloķējam šos viltus profilus katru dienu, taču joprojām parādās jauni profili.

Šodien man bija nepatīkama pieredze, ko es raksturotu kā viltus profilu vai dāmu, kuru sauc par mani. Ar prieku domāju, kas viņiem vēl par mani jāraksta, ko es nesaprotu.

Viņi mēģina jūs maldināt vai apmānīt!! TĀ VIENKĀRŠI – ja manam vārdam blakus nav verifikācijas zīmes, tas neesmu es. Un pastāstiet ikvienam, kas jums raksta un apgalvo, ka esmu es!”

Leave a Comment