Pilnīgs tabu. Kādas frāzes aizliegts teikt dažādu Zodiaka zīmju sievietēm

Svari

Izvairieties no frāzes: “Nomierinies!” Ar sievietēm-Svariem ir ļoti viegli sadzīvot. Viņas tiecas pēc harmonijas un miera, tāpēc visādi cenšas izvairīties no satricinājumiem un garīga rakstura satraukumiem. Nevajag aicināt sievieti-Svarus nomierināties. Visticamāk, ka viņa ir bijusi mierīga arī līdz šim brīdim, kad izteicāt šāda veida frāzi. Tagad viņai vārās asinis, un viņa ir satraukta no satraukumiem. Kad kāds viņu aicina nomierināties, vienīgā vēlme viņai ir ķerties vainīgajam pie rīkles. Tādējādi nevainīga frāze (kā jums likās) garantē pilnīgi pretēju reakciju no Svaru puses. Bet jūs taču nekādi nebijāt paredzējuši šāda veida reakciju.

Skorpions

Izvairieties no frāzes:”Tava draudzene patiešām izskatās satriecoši”. Sieviete-Skorpions ir seksuāla, kaislīga un spēcīga, un viņa pati zina, cik karstasinīga viņa ir. Un tomēr, viņu aizskar, ja viņa izdzird komplimentu par kādu citu sievieti, pat, ja jūsu nolūks nebija viņu aizskart. Nekad sievietes-Skorpiona klātbūtnē nekad nerunājiet tādus vārdus kā: “Tev taisnība, tava draudzene šodien izskatās satriecoši”. Jūs varat pateikt, ka viņas draudzene ir mīlīga, jocīga vai pat superīga, bet nekad nekomentējiet viņas ārējo izskatu pat, ja jūsu sieviete-Skorpions to sāka pirmā. Visai iespējams, ka uzslavējot citu sievieti jūsu klātbūtnē, viņa vienkārši vēlējās paskatīties uz jūsu reakciju, tādējādi sarīkojot savdabīgu pārbaudi. Tas ir pārbaudījums, kurā jūs jebkurā gadījumā cietīsiet neveiksmi. Ja jūs samelosiet, jūs izgāzīsieties pārbaudē; ja pateiksiet taisnību, tad cietīsiet neveiksmi. Tev patīk viņas draudzenes? Jums uz to nav nekādu tiesību, jo jūsu acīm ir jāskatās tikai un vienīgi uz viņu.

Strēlnieks

Izvairieties no frāzes: “Tā saka arī tava mamma”. Sievietēm-Strēlniekiem ārkārtīgi patīk, un viņas ciena brīvību, kā arī viņas ir pārsteidzoši neizsīkstošas optimistes. Viņas dzīvo laimīgu dzīvi. Bet atliek jums izteikt tādu frāzi kā: “Tu runā tieši tāpat, kā tava mamma”, un dzīvespriecīgais Strēlnieks uzreiz sāk palikt drūms. Vīrietim vajadzētu atcerēties, ka lielākajai daļai sieviešu viņu salīdzināšana ar pašu mammām, jo īpaši negatīvā ziņā, nav tā labākā rīcība. Turklāt nevajadzētu salīdzināt, ja neesat pārliecināts par meitenes attiecībām ar māti, un kādas grūtības un problēmas pastāv starp viņām. Bet būs vēl sliktāk, ja pateiksiet viņai par to, ka viņa jums atgādina jūsu pašu mammu. Ticiet, neviens negrib līdzināties kāda cilvēka padzīvojušai mātei.

Mežāzis

Izvairieties no frāzes:” Tu izskaties visai nogurusi”. Mežāži ir strādīgi, un cenšas koncetrēties uz noturīga pamata veidošanas savas un savas ģimenes labā. Viņi pārāk daudz strādā, un bieži aizmirst par atvaļinājumu. Tās, kā likums, ir uzticamas, ambiciozas sievietes, uz kurām vienmēr var paļauties. Ja jūs viņai pateiksiet to, ka viņa izskatās nogurusi, tas var viņu sadusmot. Nevajag viņai atgādināt par to, ko viņa jau tāpat zina, jo viņa taču ļoti daudz strādā savu mīļoto dēļ. Pieļausim, ka jūs vēlaties labot savu kļūdu par to, ka nosaucāt viņu par nogurušu, un piedāvāsiet viņai kopā papusdienot. Vēl kāda cita liktenīga kļūda būs, ja palūgsiet sievietei-Mežāzim šoreiz apmaksāt rēķinu. Ja viņai radīsies aizdomas par to, ka jūsu finansiālās lietas ir pasliktinājušās, viņa diez vai vēlēsies kaut ko kopīgu ar jums.

Ūdensvīrs

Izvairieties no frāzes: “Manai bijušajai arī patika šis aktieris”. Sieviete-Ūdensvīrs ir īpaša un daudzējādā ziņā unikāla vājā dzimuma pārstāve. Viņa atšķiras no citu zodiaka zīmju sievietēm. Viņa ir visai iecietīga pret citu cilvēku vājībām, dīvainībām un īpatnībām. Un tomēr, dažas lietas var Ūdensvīru pamatīgi nokaitināt. Viens no pamatīgākajiem veidiem, kā atbrīvoties no sievietes-Ūdensvīra, ir pateikt viņai kaut ko šādu: “Manai bijušajai arī patika šis aktieris”. Izvairieties salīdzināt viņu ar jebkuru citu sievieti. Viņai patīk justies unikālai un vienīgajai, un jums tas viņai ir jāparāda, un nevis jāatceras par savu bijušo, lai arī kādā kontekstā tas būtu.

Zivis

Izvairieties no frāzes: “Tu esi sajukusi”. Sieviete-Zivs ir līdzcietīga, labsirdīga un radoša. Viņa nevar paiet garām, redzot kāda sāpes, un viņa darīs visu iespējamo, lai nenodarītu pāri apkārtējiem. Viņa dos jums iespēju pat, ja jūs to nebūsiet pelnījis.

avots: asn.in.ua

Leave a Comment