Piecu Zodiaka zīmju vīrieši, kuru dēļ sievietes ir kā bez prāta

Šo zodiaka zīmju vīrieši prot piesaistīt sieviešu uzmanību ļoti meistarīgi. Lūk, arī viņi – vispievilcīgākie un interesantākie, kuru dēļ galvas zaudē ne viena vien sieviete.

Svari

Ak, šie Svari! Viņi prot savaldzināt un flirtēt! Ar savām runām, kas atkausē jebkuras sievietes sirdi viņi var atrast “upuri” pat sociālajās vietnēs. Vīrieši, kas dzimuši šajā zodiaka zīmē ir ļoti apburoši, eleganti, interesanti sarunu biedri un ļoti, ļoti harizmātiski. Viņi prot izskatīties skaisti, viņiem ir nevainojama gaume un stila izjūta. Svari ir gana sarežģīti raksturā, tomēr viņa harizma ir tik liela, ka tai nespēj pretoties faktiski neviena sieviete.

LASI VĒL: 20 “ netīras” lietas, ko dara visi tie, kuri ir apzinājušies – šīs attiecības ir visiem laikiem! Īstas tuvības rādītāji

Lauva

Kad runa ir par apburošiem un pievilcīgiem vīriešiem, tad mums uzreiz nāk prātā vīrieši, kas dzimuši Lauvas zīmē. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji prot sevi pasniegt no labākās puses. Viņi ir ļoti pašpārlieicnāti, vīrišķīgi un harizmātiski. Vīrieši Lauvas zina savu vērtību, prot skaisti runāt un viņos ļoti bieži sievietes iemīlas no pirmā acu skatiena. Vienlaikus viņi ir arī bīstami, jo daudzas sievietes viņu dēļ gluži vienkārši zaudē galvu.

Mežāzis

Pret Mežāža pašpārliecinātību un nopietnību spēj turēties pretī tikai retā sieviete. Šīs zīmes vīrieši ir ļoti vīrišķīgi, bet viņiem piemīt kāda laba īpašība – viņi nedos veltas cerības sievietei, ar kuru nevēlēsies nopietnas attiecības. Šie vīrieši ir stipri, mērķtiecīgi un mazliet noslēpumaini. Viņš liek sievietēm zaudēt galvu ar savu nepieejamību un dzīvesgudrību. Daudzas sievietes vēlas ar viņiem nopietnas attiecības uz visu mūžu, bet Mežāži ir izvēlīgi – viņi izvēlēsies tikai to sievieti, ar kuru gribēs būt kopā līdz mūža galam.

Dvīņi

Dvīņiem pat nekas nav jādara, lai iekarotu kārtējās skaistules sirdi. Interesanti, aizraujoši sarunu biedri, apburoši – viņi nekad nesūdzas par uzmanības trūkumu no pretējā dzimuma puses. Ļoti harizmātiski, gudri, interesanti, tāpēc sievietes bieži gatavas mesties viņu apskāvienos pat īsti nezinot, kāpēc viņām to vajag. Dvīņi ne uzreiz izvēlēsies sievieti, ar kuru pavadīt kopā savu dzīvi, bet diezgan ilgi baudīt brīva vīrieša statusu.

LASI VĒL: 20 “ netīras” lietas, ko dara visi tie, kuri ir apzinājušies – šīs attiecības ir visiem laikiem! Īstas tuvības rādītājiZivis

Šīs zīmes vīrieši nelīdzinās brutāliem mačo, bet iepazīstot viņus tuvāk, sievietes zaudē galvu. Viņos pievilina viņu aizraujošā, mazliet noslēpumainā daba, mazliet apslēptā harizma un juteklība. Vīrieši Zivis ir romantiski, mīļi un smalkjūtīgi. Sievietēm tas ļoti bieži pietrūkst attiecībās ar vīriešiem.

Pievienot komentāru